• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC CAROL I
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Clasă din Liceul Carol I din Valea Doftanei are nevoie de tablă interactivă pentru proiecte!

Suntem clasa ,,Albinuțelor vesele”, clasa a III-a B. Ne desfășurăm activitatea la Liceul Tehnologic ,,Carol I” din Valea Doftanei. Avem o școală frumoasă și primitoare, suntem înconjurați de oameni minunați, iar noi învățăm cu drag și avem rezultate deosebite. Suntem familiarizați cu tehnologia încă de la clasa Pregătitoare. Am participat la Clubul de Scratch al școlii, am desfășurat foarte multe activități, în care am îmbinat aplicații digitale. Apoi, la clasa I am avut ca opțional ,,Prietenul meu, calculatorul”, o oră petrecută în laboratorul de informatică, unde am învățat lucruri noi și interesante. Acest opțional se derulează și în acest an școlar.

Ne dorim o tablă interactivă, deoarece suntem implicați în proiecte Etwinning, Meet and Code, Code Week , activități pentru asigurarea unui mediu școlar sigur si lipsit de violență, prin prevenirea si combaterea fenomenului de bullying. Dorim să desfășurăm lecții interactive, cu parteneri din alte țări și sprijiniți de doamna învățătoare, iar o tablă smart este un tool care ușurează enorm desfășurarea acestor tipuri de proiecte.

Anul acesta, în luna octombrie, vom desfășura un eveniment de programare: ,,O călătorie prin Europa cu Minecraft”. Deși suntem la început de drum, dorim să devenim specialiști în domeniul programării, să ne creem propriile jocuri. Profesorul de învățământ primar este cel care începe pregătirea copiilor pentru meseriile viitorului și cred că este necesară o asemenea tablă în fiecare clasă din România.

Demersuri realizate

Deși avem o sală de clasă minunată, cu videoproiector, mobilier și alte materiale, ne lipsește o tablă interactivă. Până acum, nu am reușit să găsim o finanțare pentru ceea ce ne dorim , deoarece o tablă interactivă are o valoare destul de considerabilă. Ne-am gândit să ne implicăm în cât mai multe proiecte, poate găsim ajutor. Existența acestui videoproiector atenuează costurile aducerii unei table interactivă în clasă deoarece putem achiziționa și o tablă fără proiector integrat, acestea fiind mult mai ieftine decât modelele cu videoproiector inclus.

Menționez faptul că, părinții nu au posibilitatea să ne sponsorizeze. Sunt familii modeste din mediul rural, unde unul dintre părinți lucrează, iar celălalt se ocupă de educația copilului. Sunt oameni muncitori, implicați în relația cu școala.

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 377, Teșila, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă