• Elevi impactați: 262 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:G.P.P. "Dumbrava minunată" Piteşti
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” este prima instituţie preşcolară din municipiul Piteşti, înfiinţată în anul 1949. În prezent este situată în zona centrală a municipiului Piteşti, str. G-ral Cristescu, nr. 2 bis.

Situaţia pandemică actuală a condus la trecerea către învăţământul on-line în diferite perioade, iar tablele interactive ar fi foarte utile desfăşurării atât a activităţii on-line, cât şi a activităţilor cu participarea fizică a preşcolarilor. Utilizarea video-proiectorului și a tablei interactive, instrumente ajutătoare și surse de informare – este importantă într-o eră dominată de descoperiri şi progrese tehnologice, dar mai ales la o vârstă mică, atunci când de nevoia de cunoaştere şi curiozitatea sunt nemărginite. Proiectorul video scolar este o modalitate excelenta de a capta atentia copiilor si elevilor.

În unitatea noastră sunt înscrişi 262 preşcolari ai căror părinţi ne-au ales pentru actul educaţional de calitate care ne este carte de vizită de 72 ani. Ne dorim foarte mult 6 table interactive pe care să le folosim în procesul instructiv-educativ.

Demersuri realizate

S-au înaintat către Primăria Piteşti mai multe adrese însoţite de note de fundamentare prin care s-au solicitat fonduri pentru achiziţionarea tablelor interactive, fără a primi un răspuns. Prin intermediul fondurilor extrabugetare (sponsorizări, 3,5% din impozitul pe profit etc) am reuşit şi am achiziţionat o tablă interactivă, însă aceasta nu poate acoperi nevoile celor 262 preşcolari ai unităţii noastre.

Detalii de contact
Localizare

Strada General Constantin Cristescu, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă