• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA SASCUT
 • Nevoi menționate: Dulapuri & rafturi, Tablă interactivă
Problema sesizată

Sunt profesor în învățământul primar de aproape 22 de ani. De mai bine de 10 ani lucrez la această școală care a suferit o transformare în bine la capitolul dotari, atât cu mobilier cât și cu mijloace moderne. În contextul pandemic și nu numai, m-am adaptat pentru a lucra online, chiar dacă a fost greu.
Noi, clasa Steluțelor, vrem să învățăm împreună, mai ales acum când acest virus ne dă bătăi de cap. Hibrid nu s-a putut învăța pentru că nu am avut mijloace moderne (laptop performant sau o tablă interactivă) care să-mi ajute steluțele în învățarea de acasă. Am fost nevoită doar să le trimit lecțiile pozate pe grupul de whatsapp al părinților sau pe Google Classroom, fără a putea să participe la activitatea de învățare propriu-zisă.
Elevii clasei a III-a A de la Școala Gimnazială Sascut au nevoie de o tablă interactivă si un spațiu delimitat de tip rafturi, pe perete, în care elevii să își poata lasa unele rechizite.
În clasă folosim manualele digitale pe care le vizualizăm cu ajutorul unui videoproiector vechi, pe care l-am achizitionat acum mai bine de 5 ani, tot în cadrul unui proiect.

Detalii de contact
Localizare

Sascut 607520, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă