• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala gimnazială ,,Gheorghe Vernescu” Râmnicu Sărat
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Clasa a VII-a A are în componență 20 de elevi minunați care își doresc să învețe într-un mediu care le oferă acces la un act educațional de calitate, iar acest lucru implică deopotrivă elevii, cadrele didactice și dotarea materială. Profesorii sunt dedicați, iar elevii dovedesc în fiecare zi că pot fi cea mai bună variantă a lor. Încheie semestrul cu media clasei 9,20, cinci elevi având media 10. Au participat la diverse concursuri ( dans, teatru, desen, literatură etc. ) și au obținut zeci de premii. Dovadă stă un perete neîncăpător de diplome și trofee. Asta, deși provin din medii dezavantajate, cu o situație materială deficitară, copii din centre de plasament, iar un elev are CES. Care este dorința și nevoia lor cea mare? O tablă interactivă pe măsura muncii lor. Sunt minunați, formidabili și dornici să învețe și să-și depășească barierele mediului din care provin. Au pasiuni, gânduri mărețe, planuri de viitor, sunt mândria școlii. Merită toate eforturile celor din jur și sunt un model pentru mulți elevi din țara asta.

Demersuri realizate

Bugetul școlii este insuficient pentru dotarea materială deoarece suntem într-o școală mică, de cartier, iar nevoile sunt multe. Am încercat în mediul de afaceri, dar sumele alocate sponsorizărilor au fost epuizate sau redirecționate către alte cauze.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala gimnazială ,,Gheorghe Vernescu” Râmnicu Sărat
 • Localitatea Râmnicu Sărat
 • Persoana de contact: Stroe Virginia
 • Telefon: 0768645515
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Livione27
Localizare

Strada Păun Pinciu, Râmnicu Sărat, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .