• Elevi impactați: 24 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Tablă interactivă
Problema sesizată

Împreună vom reuși!- un proiect de succes pe  care îl poți vedea accesând https://narada.ro/proiect/comunicand-schimbam-lumea/

Acesta a fost proiectul finalizat, proiect susținut de Narada în 2020!

Un an mai târziu, copiii au ajuns într-a VII-a, învață de dimineață și sala de clasă a fost schimbată. Din păcate, această mutare a însemnat că am rămas fără tabla nostră, cutiuța cu minuni, așa cum au numit-o copiii mei, motivul central al întregului proiect. Am aflat atâtea lucruri, orele erau mult mai interesante, până și Edy ridica mâna, voia să scrie! Miruna a înțeles că niciun vis nu-i greu de atins, prin urmare a reușit să fie de 10 la toate materiile. A văzut că dacă vrei, poți. E un copil sârguincios, un copil care luptă pentru visurile sale. Orice problemă apărută o rezolvă cu repeziciune și cu zâmbetul pe buze. Influența întregului proiect asupra ei a fost faptul că nimic nu mai pare imposibil. Imposibilul a devenit posibil, spune adesea.

Vali, copilul cu Cerințe Educative Speciale, are însoțitor, însă a devenit mai independent, a căpătat încredere și, deși mama care altădată trebuia să stea cu el în sala de clasă, pentru că nu se descurca altfel, îl așteaptă acum pe hol. E nerăbdător să iasă la tablă, vrea să se ridice la nivelul celorlați, deși are probleme de sănătate. Este o luptă pe care și-a asumat-o. Cel mai mult însă m-a impresionat Edy, un băiețel care refuza orice și nu scria la nicio materie. Stă în ultima bancă. Când ne-am întors fizic la școală, în prima oră, Edy a vrut să iasă la tablă!!! E un copil isteț! Anul acesta și-a propus să demonstreze tuturor că nu este o dezamăgire, așa cum i s-a spus, vrea să-și facă părinții mândri! Cu siguranță va reuși!

Pe lângă tablă, reușisem să aducem în fosta clasă și mobilier nou, iar experiența de a reveni anul acesta la o clasă nereabilitată a fost extrem de demotivantă pentru elevii mei. Avem nevoie de tablă interactivă ca să ne reîntoarcem la plăcerea și bucuria de a învața! De tablă și de dotările obținute de noi anul trecut se va bucura o altă clasă din școală, însă vreau să le readuc elevilor mei zâmbetul pe buze, bucuria de a veni la școală!

Demersuri realizate

Proiectul susținut de platforma Narada poate fi accesat aici https://narada.ro/proiect/comunicand-schimbam-lumea/

Vrem să avem dreptul din nou la o educație de calitate!

Tabla a fost folosită la toate orele, fiecare dintre colegii mei au fost încântați să aducă diverse materiale, cei mai câștigați au fost, însă, copiii! Hai să rescriem povestea!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân
 • Localitatea Curtea De Arges
 • Persoana de contact: Dobra Monica
 • Telefon: 0743885373
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: monica dobra
Localizare

Strada Banu Mărăcine, Curtea de Argeș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , HA HA HA PRODUCTION , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 7.000 lei, exprimată prin Donatie financiara.
  Școala Mircea cel Bătrân are nevoie de o tablă interactivă
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .