• Elevi impactați: 150 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Grigore Herinean
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Tablă interactivă
Problema sesizată

Școala Grigore Herinean are nevoie de 5 table interactive și laptop-uri pentru a veni în sprijinul elevilor ce învață în condiții simultane.

Anul acesta predau la clasa I și clasa a III-a simultan. Tablele interactive sunt extrem de folositoare, dar nu deținem nici una în școala noastră pentru numărul de elevi care învață la noi. Avem internet în școală și posibilitatea de a conecta tablele interactive, dar bugetul școlii nu ne permite achiziționarea acestora. Astfel, nevoia noastră constă în achiziționarea a 5  table interactive care să ne ajute să ne desfășurăm orele în cele mai bune condiții pentru elevii noștri, dar chiar dacă acoperim parțial nevoia noastră, vom considera această acțiune un succes.

Un instrument important pentru toate activitățile școlare de la clasă și nu numai este laptopul. Acesta poate face activitatea de la clasă foarte atractivă atat la orele limbă și comunicare, Matematică, Educație muzicală și altele dar și în cadrul unor activități culturale desfășurate cu ocazia diferitelor evenimente. În cadrul  materiilor din orar putem folosi softuri educationale cu ajutorul carora elevii. Își îmbogățesc cunoștințele pe care le pot pune în practică cu ajutorul unor jocuri. Astfel ei și-au exprimat dorința de a avea un laptop în clasă pe care să-l folosească de câte ori au nevoie în cadrul orelor. În plus, dotarea cu un laptop la clasă este absolut necesară pentru a putea folosi o tablă interactivă.

Demersuri realizate

Am solicitat direcțiunii școlii sprijin, dar fondurile existente au fost direcționate pentru achiziționare de material lemnos pentru încălzirea școlii, astfel că nu a putut îndeplini cererea noastră. Pentru că tablele au un cost mai ridicat, autoritătile publice locale, cât și cele județene, nu au ca prioritate achiziționarea lor. S-a apelat la agenți economici locali și la comitetul de părinți ai clasei pentru achiziționarea unor materiale școlare, dar nevoia pentru adaptarea la învățământul online este și ramâne o prioritate.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Grigore Herinean
 • Localitatea Galatii Bistritei
 • Persoana de contact: Silaghi Violeta
 • Telefon: 0787855815
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Violeta Silaghi
Localizare

Galații Bistriței 427085, România Strada Principală,Nr.234

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .