• Elevi impactați: 18 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Udrești
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

Numele meu este Trăneci Daniela, profesor înv.primar la Școala Gimnazială Udresti, Comuna Dănicei, Vâlcea și întâmpin probleme legate de diverse nevoi în desfășurarea actului educațional la clasă! Am la clasa un număr de 18 elevi ce fac parte din clasa pregătitoare, dar și clasa a II-a.
Alerta mea ar consta în achizitionarea următoarelor materiale, un laptop și un videoproiector.
In activitatea didactica este foarte importanta impletirea mijloacelor moderne cu cele clasice care se completeaza unele pe cealalte, dar si priceperea cadrului didactic in ceea ce inseamna metode moderne si tehnologie. Utilizarea tehnologiei in procesul instructiv-educativ a devenit o necesitate, dar si o incercare de adaptare la noile cerinte ale societatii si ale elevilor.
Aceste mijloace de învățământ sunt foarte utile pentru toate activitatile scolare de la clasa, si nu numai. Acestea poate face activitatea de la clasa foarte atractiva atat la orele de Limbă si Comunicare, Matematica, Educatie muzicala si altele, dar si in cadrul unor activitati culturale desfasurate cu ocazia diferitelor evenimente. In cadrul materiilor din orar putem folosi softuri educationale cu ajutorul carora elevii isi imbogatesc cunostintele pe care le pot pune in practica cu ajutorul unor jocuri. Astfel, ei si-au exprimat dorinta de a avea un laptop și un videoproiector in clasa pe care sa-l folosească de cate ori au nevoie in cadrul orelor. Este atât de important pentru beneficiarii educaționali să aibă parte de cele necesare! Pentru unele școli aceste nevoi sunt firești, însă în mediul rural se acoperă prea greu aceste utilități, atât de esențiale. Rezultatele la învățătură cresc considerabil, atunci când elevii primesc sprijin substanțial, interesul lor este mai mare atunci când vin la școală cu plăcere, când le sunt asigurate materiale moderne, atractive, educative.

Demersuri realizate

Sunt cadru titular si am venit la Scoala Gimnaziala Udresti prin pretransfer in anul 2019-2020. Am functionat 2 ani la Scoala Primara Launele de Jos, iar anul acestea imi desfasor activitatea la Scoala Gimnaziala Udresti, la o clasa in regim simultan. In perioada pandemiei am facut cerere la unitatea scolara pentru a primi un laptop, insa nici pana acum nu am primit. Raspunsul solicitarii catre conducerea unitatii a fost unul negativ, deoarece nu exista fonduri pentru aceasta nevoie.

Detalii de contact
Localizare

Danicei, Valcea

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă