• Elevi impactați: 17 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,Nicolae Stoleru''
 • Nevoi menționate: Rechizite
Alte nevoi ale clasei
dulapuri
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nicolae Stoleru din Baia, jud. Suceava are nevoie de spații de depozitare

Sala clasei pregătitoare din Școala Gimnazială ,,Nicolae Stoleru'', Baia, județul Suceava este deficitară din punct de vedere al mobilierului necesar.

Există un dulăpior foarte mic și o vitrină, ambele fiind împărțite ,,pe din două'' cu elevii mari, de gimnaziu, de clasa a V-a, care învață după- amiază în clasa noastră. Fiind elevi de clasă pregătitoare, micuții școlari au nevoie de spații unde să își depoziteze lucrurile personale, cele de igienă, precum și rechizitele necesare la AVAP (Desen și Lucru manual) și caietele auxiliare necesare desfășurării lecțiilor.

Ne descurcăm extrem de greu, am apelat la bunăvoința unor vecini de clasă - alți domni învățători, pentru a ne găzdui, temporar, lucrurile necesare. Ca atare, tare ne-ar trebui  17 dulăpioare pentru elevii clasei- sau un dulap compartimentat în 17 spații de depozitare, dar și dulapuri mari, vitrine, unde să putem păstra materialele didactice necesare (pe care, zilnic, ca și învățătoare, le aduc și le duc acasă).

Desigur că ne-ar mai trebui materiale didactice destule (copiii de clasă pregătitoare învață apelând la joc și culoare): Planetele Sistemului Solar- machete, Globul pământesc, jocuri educative, jocuri de tip Lego, care vizează primele elemente de programare în rândul copiilor, roboței. Însă nevoia de mobilier este cea mai stringentă și primează în acest moment.

Demersuri realizate

Abia am preluat , pe 13 septembrie, în acest an, clasa pregătitoare și sala de clasă în care ne desfășurăm activitatea. Cu generația anterioară am mai reușit să ne mobilizăm, însă cu noua clasă suntem la început. La părinți nu putem apela deoarece elevii acestei clase provin din familii foarte sărace și nu le putem pretinde să se implice financar.

Din resurse proprii, am realizat materiale pentru a decora clasa cu panouri educative care să îi ajute pe cei mici să se familiarizeze cu informațiile pe care le vor deprinde la școală.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ,,Nicolae Stoleru''
 • Localitatea Suceava
 • Persoana de contact: Gogu Mihaela
 • Telefon: 40746038370
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: MyhaelaGogu
Localizare

Strada Nicolae Stoleru, Baia, România

4 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

4 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Landea Florica-Monica
  mai 4, 2022 at 11:20 pm

  Activitatea didactică trebuie să se poată desfășura mereu în condiții optime.

 • MyhaelaGogu
  mai 4, 2022 at 9:38 pm

  Avem mare nevoie de spații de depozitare a rechizitelor pentru fiecare elev, utile pentru desfășurarea în bune condiții a activității. Un spațiu ambiental plăcut poate determina succesul demersurilor educaționale.

  Alerta postata

  Veridicitate

  Urgenta

 • Gogu Cornelia
  mai 4, 2022 at 11:53 am

  Sustin cauza!

 • Asociatia EduMax
  mai 2, 2022 at 4:35 pm

  pentru clasa pregatitoare si pentru invatamantul primar este important ca fiecare elev sa isi lasa materialele de lucru in clasa si sa nu le transporte zilnic( sau sa le uite acasa :(()

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .