• Elevi impactați: 70 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Bacău
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune
Problema sesizată

Având în vedere solicitările sporite de înscriere la clasele pregătitoare din acest an școlar, am fost nevoiți să modificăm planul de școlarizare prin înființarea a încă două clase. Prin urmare, eforturile noastre au fost canalizate în vederea asigurării resurselor necesare bunei funcționări a acestora, în detrimentul claselor de nivel gimnazial.

În acest sens, am avea nevoie de un număr de 70 de pupitre individuale, 70 de scaune și două catedre. Cele deținute sunt foarte uzate, reparate de nenumărate ori, deoarece unele dintre ele cedează la tot pasul. Ne-am dori să creăm un spațiu prietenos, în care copiii să vină cu drag, având în vedere că acesta este, de asemenea, un element ce favorizează succesul școlar.

Totodată, ținând cont de situația epidemică actuală, existența pupitrelor individuale ar fi extrem de benefică și pentru distanțarea impusă. Câte un birou cu diverse sertare ar fi necesar și pentru dirigintele clasei, deoarece catedrele existente sunt vechi și neîncăpătore pentru diversele materiale care trebuie depozitate (fișe, cărți, mape).

Demersuri realizate

Având în vedere faptul că problema expusă este una recentă, nu am reușit încă să întreprindem măsuri pentru rezolvarea ei. Am primit câteva bănci de la alte unități școlare care au reușit schimbarea acestora, dar obiectele respective sunt destul de vechi.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Bacău
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Hahui Mihaela
 • Telefon: 0742018850
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Hahui Mihaela
Localizare

Strada Venus 16, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.