• Elevi impactați: 81 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Săgeata, jud.Buzău, Structura Găvănești
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Videoproiector
Problema sesizată

Cei 81 elevi implicați în acest proiect, au următoarele nevoi: 6 calculatoare dotate cu camere audio-video, 6 imprimante cu scanner si 6 videoproiectoare.

Cele 3 colective de la ciclul primar și 3 de la ciclul gimnazial, care funcționează în regim simultan, au nevoie de aceste dispozitive electronice pentru a-si desfasura activitatile. În condițiile predării-învățării onine/hibrid, care tind a fi modalități din ce în ce mai uzuale în realizarea educației în țara noastră, ne dorim să putem asigura în școală, condițiile elementare elevilor care provin, în cea mai mare măsură, din familii defavorizate.

Din activitatea pe care zilnic o desfășurăm alături de aceștia, suntem încredințați că, dorința lor de a progresa poate deveni un vis împlinit, cu ajutorul celor care sunt capabili să aprecieze cu adevărat efortul extraordinar pe care elevii îl depun prin participarea la cursuri și încercarea de a se ridica la nivelul standardelor actuale ale societății.

Demersuri realizate

Pentru rezolvarea acestor nevoi, la nivelul școlii din comună, s-au prioritizat în fiecare an fondurile proprii (fiind școlarizați anual 350-400 prescolari/elevi din ciclul primar/gimnazial, în 6 structuri). Intotdeauna s-a constatat imposibilitatea efectuării unor astfel de investiții. Permanent, s-a avut în vedere soluționarea acestor necesități, astfel că, a fost sesizată câțiva ani la rând Primăria comunei Săgeata. Răspunsul acesteia a fost de fiecare dată negativ, deoarece nu exista fonduri pentru aceste nevoi. Comunitatea locală, nu ne poate susține, deoarece nu dispune de operatori economici cu o activitate suficient de profitabilă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Săgeata, jud.Buzău, Structura Găvănești
 • Localitatea Săgeata
 • Persoana de contact: Brăgaru Ștefania
 • Telefon: 0722663026
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Bragaru Stefania
Localizare

strada Tănase Nicolae, sat Găvănești, comuna Săgeata, județul Buzău

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă