• Elevi impactați: 13 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala gimnazială ,,Prof Constantin Dincă" Ulmeni
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Tablă interactivă
Problema sesizată

Predau la o clasă de simultan clasa pregătitoare și clasa a II-a, elevii din clasa a II-a fac parte din medii dezavantajate, 2 copii au tații decedați, 3 elevi cu CES. Unul dintre ei este peste vârsta clasei, având 11 ani, anul trecut a abandonat școala, provinind dintr-o familie de etnie rromă unde părinții sunt total neinteresanți de școală. Băiatul își dorește să știe să scrie și să citească, părinții fiind analfabeți. Elevii diagnosticați cu diverse afecțiuni și încadrați la CES (cerințe educaționale speciale) sunt de nivelul clasei întâi, au un intelect limitat. În permanentă am nevoie de fișe de lucru variate.

Am nevoie de o imprimantă, o tablă interactiva pentru a satisface nevoile copiilor. Materialele didactice trebuie să fie variate și diversificate pentru a capta atenția copiilor. Sprijinul familiei în educația copiilor lipsește, așa că toate nevoile copiilor trebuie acoperite in clasă. Cu o imprimantă color fișele de lucru ar fi mai interesante.

O tablă interactivă ar fi o noutate, iar copiii sunt deschiși, curioși pentru tot ce e nou.

Demersuri realizate

Am depus referate de necesitate la conducerea școlii, dar bugetul este mic și nu se pot acoperii nevoile copiilor. Din partea părinților nu pot primi sprijin pentru că fac parte din medii dezavantajate. Majoritatea nu au serviciu si trăiești după o zi pe alta. Am spus povestea copiilor și în mediul online, dar până  acum nu am primit niciun răspuns. Încerc să fac cunoscute nevoile clasei mele, dar până în prezent nu am reușit găsesc sprijin.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala gimnazială ,,Prof Constantin Dincă" Ulmeni
 • Localitatea Ulmeni
 • Persoana de contact: Grozavu Petronela
 • Telefon: 0747051517
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Petronela Grozavu
Localizare

Strada Trandafirilor, Şarânga, Ulmeni, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .