• Elevi impactați: 138 elevi
  • Grupa de învățământ: Preșcolar
  • Urgența alertei: Urgenta
  • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială 23 Constantin Brâncoveanu Constanta
  • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Suntem o grădinița aflata la parterul unei școli gimnaziale.
Sălile de grupa au primit recent câte un videoproiector însă nu avem laptopuri.
Suntem 5 săli de grădiniță cu program normal, Grădinița cu P.N. Delfinii Jucăuși/Școala Gimnazială 23 Constantin Brâncoveanu Constanța.
Eu lucrez de trei ani in aceasta scoala, unde există o echipă minunata de oameni. Domnii directori ne-au utilat clasele cu videoproiectoare însă momentan nu mai sunt fonduri pentru achiziția de laptopuri.
Practic nu le putem folosi pentru ca nu toate educatoarele au un laptop personal pe care sa il aducă la grădiniță și nici de la clasele de primar sau gimnazial nu se pot lua.
După cum știți, digitalizarea in sistemul românesc de învățământ este in continua dezvoltare și încercăm și noi să le oferim prescolarilor din grupele noastre activități interesante, educative si atractive prin intermediul tehnologiei . Avem posibilitatea unor diverse activități ușor de proiectat, de la cunoașterea mediului, vizionari de povești pana la jocuri interactive pe platforme educaționale, însă nu putem face asta fara laptopuri.
Dacă și dumneavoastră credeti in noi si ceea ce facem, va multumim si asteptam cu mare bucurie ajutorul pe care ni-l puteti oferi.
Multumim!

Demersuri realizate

Momentan nu exista fonduri pentru laptopuri. De la celelalte clase nu se pot lua pentru ca fiecare clasa de la primar sau gimnazial are laptopul său. Prin parteneriatul cu familiile din păcate nu exista puterea financiara, sunt mulți preșcolari cu frați la clasele primare și gimnaziale, cerințele sunt multe pentru fiecare familie.

Detalii de contact
Localizare

Strada Dezrobirii 82, Constanța, România

26 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

26 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Ivanciu Florentina
    mai 5, 2022 at 12:09 pm

    Ne dorim sa oferim copiilor activități interesante,atractive prin intermediul tehnologiei

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .