• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala George Bacovia
Alte nevoi ale clasei
Videoproiector, ecran de proiecție
Problema sesizată

Școala nu dispune de fonduri pentru procurarea unui videoproiector și al unui ecran de proiecție. În zilele noastre aceste materiale sunt absolut necesare în activitatea noastră zilnică la catedră. Întrucât legea ne interzice să achiziționăm orice materiale apelând la părinți, iar în cazul clasei mele, elevii provin din familii monoparentale, fără venituri, implicit fără posibilități financiare. Astfel că ne sunt absolut necesare (videoproiectorul și ecranul de proiecție) pentru o mai bună desfășurare a actului didactic.

Demersuri realizate

Am făcut cereri către primărie, către firme private, cât și către fundații. Dar până în momentul de față nu am primit niciun feedback pozitiv, din păcate.

Până acum am fost amăgiți doar cu promisiuni și cu nimic altceva. Sperăm din tot sufletul să răsară soarele și în clasă noastră.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala George Bacovia
 • Localitatea Sector 4
 • Persoana de contact: Balaban Alina Geanina
 • Telefon: 0728390703
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: alina.balaban
Localizare

Strada Stoian Militaru, București, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 2.566 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Școala George Bacovia din București are nevoie de videoproiector
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bucuresti sau din regiunea Muntenia.