• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala George Bacovia
Alte nevoi ale clasei
Videoproiector, ecran de proiecție
Problema sesizată

Școala nu dispune de fonduri pentru procurarea unui videoproiector și al unui ecran de proiecție. În zilele noastre aceste materiale sunt absolut necesare în activitatea noastră zilnică la catedră. Întrucât legea ne interzice să achiziționăm orice materiale apelând la părinți, iar în cazul clasei mele, elevii provin din familii monoparentale, fără venituri, implicit fără posibilități financiare. Astfel că ne sunt absolut necesare (videoproiectorul și ecranul de proiecție) pentru o mai bună desfășurare a actului didactic.

Demersuri realizate

Am făcut cereri către primărie, către firme private, cât și către fundații. Dar până în momentul de față nu am primit niciun feedback pozitiv, din păcate.

Până acum am fost amăgiți doar cu promisiuni și cu nimic altceva. Sperăm din tot sufletul să răsară soarele și în clasă noastră.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala George Bacovia
 • Localitatea Sector 4
 • Persoana de contact: Balaban Alina Geanina
 • Telefon: 0728390703
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: alina.balaban
Localizare

Strada Stoian Militaru, București, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă