• Elevi impactați: 300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA " ANDREI MURESANU"
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Tablă interactivă
Problema sesizată

In laboratorul de informatica al scolii noastre, deficitul de scaune scolare cat si starea de deteriorare in care se afla cele existente creeaza dificultati in desfasurarea optima a tuturor orelor de TIC si a activitatilor extracuriculare care necesita participarea concomitenta a elevilor la concursurile scolare, sub indrumarea atenta a unui cadru didactic. Intrucat, in fiecare an elevii si cadrele didactice ale scolii noastre participa la concursurile scolare, cu precadere in aceasta perioada, cu desfasurare in modul online. Este necesara inlocuirea scaunelor existente, dar si completarea numarului de scaune lipsa. In concluzie, pentru acest spatiu scolar este necesar un numar de 30 de scaune, pe care le-am dori colorate - de preferat o singura culoare - (oranj), tinand cont ca laboratorul de informatica nu are o buna luminozitate venita pe cale naturala, iar ceea ce ne dorim, consideram ca ar deschide si inveseli atmosfera creând o stare de bine a tuturor beneficiarilor acestui laborator. Mentionez ca in lunile septembrie si octombrie 2021 am achizitionat laptop-uri noi si am castigat un proiect de dotare cu calculatoare, iar fondurile actuale nu ne permit achizitionarea scaunelor pentru care solicitam sprijin.

Demersuri realizate

1. am reconditionat scaune deteriorate,
2. am cautat sponsori pe retele de socializare,
3. am realocat fondurile proprii destinate initial pentru această achizitie, catre adaptarea conditiilor de invatare pentru cei doi elevi cu handicap locomotor grav, care s-au inscris in unitatea noastra scolara, in luna august 2021

Detalii de contact
Localizare

Strada Trotuș 4, Ploiești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă