• Elevi impactați: 28 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:COLEGIUL NAȚIONAL ,,ȘTEFAN CEL MARE" BACĂU
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Echipamente de Laborator, Tablă interactivă, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
Recondiționarea clasei, dotarea cu mobilier adecvat, tabla interactiva, videoproiector, laptop
Problema sesizată

Sunt vocea elevilor din clasa a IX-E de la Colegiul Național ,,Ștefan cel Mare" din Bacău. Sunt părinte și cadru didactic în același timp. Boboceii de liceu au o sală mică, neîncăpătoare (pentru că sunt 28 de elevi), cu mobilier neadecvat înălțimii lor și fără dotările unei clase cu profil de Matemartică-Informatică. Menționez că sala de clasă actuală a fost o sală in care se țineau cursuri pentru asistenți medicali (materialele didactice încă sunt pe pereți). Mă așteptam ca după 22 de ani (și eu am terminat acest liceu) sălile de clasă să fie modernizate sau măcar adaptate contextului actual pandemic.
Elevii, împreună cu doamna dirigintă își doresc ca sala să fie recondiționată și dotată cu mobilier adecvat profilului pe care l-au ales.
Din cauza pandemiei, unii elevi au fost carantinați, astfel, educația nu a fost accesibilă pentru toți, intrucat nu s-a putut lucra hibrid. Acest lucru s-a datorat faptului că, în clasă, nu există tehnologie modernă (tablă interactivă, videoproiector, laptop).
Se doreste:
- reconditionare clasa
- dotare clasa cu mobilier adecvat profilului Mate-Info
- tabla interactiva
- videoproiector
- laptop

Demersuri realizate

La începutul anului școlar au fost primiți într-un fost laborator de informatică unde era foarte frig. La rugămintea noastră, a părinților și a doamnei diriginte, elevii au fost mutați în sala actuală.
Doamna dirigintă a făcut demersuri către conducere, singura rezolvare a fost de a aduce bănci și scaune pentru elevi.
Sala de clasă este una neîncăpătoare pentru 28 de elevi, spațiul dintre ei fiind foarte mic, este nevăruită și neutilată complet.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: COLEGIUL NAȚIONAL ,,ȘTEFAN CEL MARE" BACĂU
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Filote Nicoleta Diana
 • Telefon: 0743211929
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: filotenicoleta
Localizare

Strada Spiru Haret nr.6, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă