• Elevi impactați: 25 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
  • Urgența alertei: Moderata
  • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Basarab I
  • Nevoi menționate: Cărți & Manuale Școlare, Dulapuri & rafturi
Alte nevoi ale clasei
10 pufuri pentru copii, colorate diferit
Problema sesizată

Școlile și clasele, elevii și profesorii au nevoie de o stare de bine, nu numai acasă. Cum ar fi ca elevii sa își petreacă pauzele sau timpul liber înainte de program atunci când ajung mai devreme la școală, în mod util, socializând, citind, jucând șah? Pentru aceasta, este nevoie de un colț de relaxare, util și educativ, cu fotolii puf pentru copii, vesele, de un dulap cu o formă deosebită (ex. Copac, floare) în care să fie așezate cărți și jocuri, precum și de cărți de lectură și jocuri utile, educative, care să dezvolte memoria, gândirea, în timp ce sunt utilizate în mod relaxant. Învățământul romanesc este centrat pe competențe. Un colț în al relaxării va aduce în clasă stare de bine și va contribui la formarea și dezvoltarea competențelor de socializare, comunicare, colaborare, elevii vor învăta într-un mediul util, plăcut, educativ. Elevii clasei a V-a A se vor bucura să aibă în sala de clasă un astfel de spațiu. În acest fel, nu numai că vom reuși să aducem coeziune grupului, dar vom apropia copiii de activități utile care vor contribui la dezvoltare armonioasă. Vom evita autoizolarea, lipsa de comunicare și dependența de ecranul telefonului.

Demersuri realizate

Pentru ca legea spune ca școala nu poate achiziționa obiecte de inventar decât din bani de la autoritatea locală și cum aceasta nu a furnizat niciodată fonduri pentru cărți, apelăm la comunitate pentru sprijin. Nu putem cere părinților bani, aceștia nici nu și-ar permite să ne ajute.

Detalii de contact
  • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Basarab I
  • Localitatea Curtea De Arges
  • Persoana de contact: Anca Popescu
  • Telefon: 0727892680
  • Trimite e-mail
  • Alertă adaugată de: Ancapopescu78
Localizare

Strada Posada, Curtea de Argeș, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .