• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială, Miron Costin", Galati
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Din luna septembrie am o clasă pregătitoare și voi avea nevoie de dotarea sălii de clasă cu o tabla interactivă, pentru creșterea calității procesului instructiv-educativ,  pentru asigurarea unui start cât mai bun al elevilor în ciclu primar, pentru  modernizarea stilului de predare-învățare și pentru încurajarea continuării studiilor elevilor în cadrul școlii noastre.
Tabla interactivă poate fi instrumentul ideal într-o sală de clasă, transformând practic o oră plictisitoare într-o experiență interactiva, la care toti copiii vor dori sa participe. Astfel, pot fi inițiate fel și fel de activități distractive, precum concursuri sau quiz-uri, care vor facilita sedimentarea cunostințelor. Acestea dispun de o suprafață special concepută, care permite scrierea cu markere speciale si ștergerea rapidă cu un burete magnetic. De asemenea, poți prinde cu ajutorul magneților diverse foi, printuri sau chiar obiecte, direct pe suprafata tablei!

Folosind cele mai noi tehnologii de pe piață, tabla interactivă  reprezintă viitorul pentru școlarii de pregătitoare oferind posibilitatea de a interacționa direct cu imaginile afișate, exact ca pe o tabletă electronică sau un ecran cu touch screen.

Demersuri realizate

In vederea rezolvarii acestei probleme am inaintat la cateva firme locale solicitari de sponsorizare pentru a achizitiona o tabla interactiva. Am reusit sa obtin o sponsorizare de 5000 ron, insa aceasta suma nu este suficienta pentru a achizitiona ceea ce ne am propus. Ne-ar mai trebui undeva la 2000-3000 ron.

Ne dorim să fim o școală modernă și, pentru a atinge acest deziderat, procesul de modernizare începe acum. Noi și Dumneavoastră, împreună, pentru binele generației de mâine!

Detalii de contact
Localizare

Strada Alba Iulia 1-2, Galați, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .