• Elevi impactați: 130 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Octavian Voicu - Gradinita Dumbrava Minunata
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Kit-uri Educaționale, Rechizite, Tablă interactivă, Tablete, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
5 table interactive, 5 video-proiectoare, 5 laptopuri, 5 imprimante, kit-uri jocuri educationale, 100 tablete si rechizite.
Problema sesizată

Gradinita cu Program Prelungit "Dumbrava Minunata", Bacau, este o gradinita construita in 1981, situata in partea de nord a orasului Bacau, unul din cartierele marginase. De-a lungul anilor, a fost amenajata si dotata de autoritatile locale, dar in ultimii am apelat mult la ajutorul parintilor. O parte importanta dintre copiii care frecventeaza gradinita noastra fac parte din familii cu venituri reduse, familii dezorganizate, monoparentale, sau cu unul din parinti plecati in strainatate. In contextul zilelor actuale, cand, din cauza pandemiei, copiii stau mai mult acasa decat la gradinita, fiecare clasa (din cele cinci), ar avea nevoie de echipamente pentru sustinerea activitatilor on-line, astfel incat fiecare copil, sa poate participa de acasa, la activitatile desfasurate in sala de grupa. Este vorba despre 5 table interactive, 5 video-proiectoare, 5 laptopuri, 5 imprimante, kit-uri jocuri educationale, 100 tablete si rechizite pentru copiii ai caror parinti au probleme financiare.

Demersuri realizate

Pana acum s-a lucrat pe telefoanele parintilor. S-au facut demersuri catre scoala dar din pacate nu se poate rezolva nimic, atat timp cat gradinita nu este obligatorie. S-a incercat totusi, stimularea parintilor, pentru a-si achizitiona in laptop personal, in limitele veniturilor personale.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Octavian Voicu - Gradinita Dumbrava Minunata
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Lefter Iulia
 • Telefon: 0773 749 110
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Iulia Lefter
Localizare

Strada Bicaz 17, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă