• Elevi impactați: 17 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Anul trecut am traversat o perioada dificila din punct de vedere al situatiei scolare, dar mai ales pentru faptul ca eram elevi de clasa pregatitoare. Însă cu ajutorul parintilor, bunicilor sau al altor oameni de bine am reusit sa facem cele necesare, astfel incat procesul educational sa continue in conditii decente. Am invatat sa utilizam aceste device-uri, sa avem prezenta de 100% la cursurile online, dar sa ne dezvoltam si abilitatile, participand chiar la proiecte educationale cu alti elevi din alte scoli sau folosind diverse resurse educationale.

Tot anul trecut am colaborat cu Narada si am realizat doua initiative in 2 sate din Calarasi. In satul Curcani, am început o strângere de fonduri și, împreună, am strâns 40.000 de euro pentru a cumpăra tablete pentru copii ce mergeau la școală și la grădiniță acolo. Câteva luni mai târziu, am ajutat prima din cele 4 școli care a fost ajutată prin această platformă, hartaedu.ro și în septembrie 2021 instituția a fost reabilitată. Anul acesta, elevii școlii din Progresu, comuna Sohatu, județul Călărași au revenit la clase renovate prin acestă intervenție.

Reintorsi la scoala am realizat ca si clasa mea s-ar putea dezvolta daca am avea o tabla inteligenta. Pana acum am ajutat 2 scoli din Calarasi pentru a merge inainte si, in sfarsit, ne facem acum curaj sa solicitam ceva pentru clasa noastra. Clasa noastra de Spiridusi ar capata a noua magie prin montarea unei table interactive.

Demersuri realizate

Am incercat sa achizitionam in pandemie cu ajutorul familiei de telefoane, tablete sau laptopuri pentru desfasurarea orelor on-line. Am reusit in mare parte, insa reintorsi la scoala nu am avut posibilitatea de a exersa ceea ce invatasem sau sa ne dezvoltam abilitatile in materie de resurse digitale.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu
 • Localitatea Calarasi
 • Persoana de contact: Grozavu Floriana
 • Telefon: 0724056701
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Flori Grozavu
Localizare

Bulevardul Nicolae Titulescu 50-52, Călărași, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 8.840 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Spiridușii de la Școala Nicolae Titulescu au nevoie de o tabla smart
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Calarasi sau din regiunea Muntenia.