• Elevi impactați: 90 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:GPN CAMIL RESSU
Problema sesizată

Curtea gradinitei este mare dar neamenajata.

Copiii s-ar bucura enorm daca ar putea iesi afara sa se joace. Ar fi nevoie de un tobogan si poate cateva leagane.

Gradinita trebuie sa fie ca un taram magic pentru copiii, sa vina cu drag si sa aiba tot ce e necesar in actual lor educational si in dezvoltarea lor emotionala. Ori aceste lucruri se pot realiza doar avand la dispozitie materiale necesare. Desi de multe ori un cadru didactic incearca sa suplineasca aceste lipsuri, din pacate, doar 1% resuseste.

Statul ofera educatiei atat de putine credite si sanse pentru a se dezvolta, iar principalii care sufera sunt copiii. Bazele se formeaza la gradinita, in mediul care ar trebui sa fie de basm pentru ei.

Desi educatia este pionul principal in dezvoltarea societatii, de mult prea multe ori este lasat in urma si i se ofera ramasite.

 

Demersuri realizate

Au fost facut diferite cereri catre primarie. Nu s-a rezolvat nimic. Am incercat sa gasim sponsori pentru a ne ajuta in demerit nostru de a ne rezolva aceste lipsuri.

Dar din pacate nu am reusit.

Speram sa reusim prin acest program.

 

 

Detalii de contact
Localizare

Strada Camil Ressu 9, Galați, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.