• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Sunt profesor psihopedagog în Negrești-Oaș, județul Satu Mare, unde avem o clasă care aparține de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare. Avem 15 copii cu vârste diferite și cerințe educaționale speciale ( tulburări de spectru autist, sindrom Down, dizabilități intelectuale, tulburări specifice de învățare, tulburări de comportament și tulburări emoționale). Avem foarte mare nevoie de materiale educaționale, de suport concret în desfășurarea procesului instructiv-educativ, precum o tablă interactivă și încercăm să găsim soluții de finanțare pentru acestea. Din păcate, situația noastră este una atipică, clasa se află într-o locație diferită de sediul principal, într-un spațiu pus la dispoziție de o altă școală din Negrești-Oaș, astfel că noi nu putem să folosim materialele care se află în locația principală (la aproximativ 50 km de noi) și școala nu poate să ni le asigure. Îmi doresc foarte mult să le pot asigura copiilor condițiile pe care le merită, să depun toate eforturile pentru ei. Vă mulțumesc!

Demersuri realizate

Din păcate, cei mai mulți copii au situații financiare dificile (pe lângă venituri mici, unii copii trebuie să meargă și la terapie), astfel că părinții nu pot sprijini aceste demersuri (sunt situații în care nu se pot asigura nici rechizitele necesare). Începând cu anul școlar 2020-2021 am căutat surse de finanțare și, prin intermediul prietenilor, am reușit să primim câteva donații: laptop, imprimantă, câteva materiale educaționale și rechizite pentru copii. De asemenea, acum am pregătit câteva lucruri personale pentru o loterie caritabilă, în urma căreia am reușit să strâng suma de 790 lei din care urmează să achiziționez câteva materiale didactice. Dar nevoia încă există și, mai ales, dorința de a le asigura copiilor condițiile pe care le merită.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare
 • Localitatea Negresti Oas
 • Persoana de contact: Dogeanu Laura-Daniela
 • Telefon: 0726107027
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: lauradogeanu
Localizare

Strada Victoriei, Negrești-Oaș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 23/11/2021, Adi Câmpurean & Aluziva, a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 6.000 lei, exprimată prin Donatie financiara.
  Despre intervenție:

  În noiembrie 2021, Adi Câmpureanu, împreună cu soția sa, Aluziva au mobilizat urmăritorii lor la o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea tablei inteligente pentru centru. Această acțiune a inspirat ulterior o altă donație pentru o nouă alertă trimisă pentru o altă clasă din același centru. Cea de-a doua donație a fost rezolvată în decembrie 2021.

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .