• Elevi impactați: 23 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Gradinita cu Program Prelungit și Program Normal Crai Nou Ploiești
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Dulapuri & rafturi
Alte nevoi ale clasei
Pătuțuri de plastic stivuibile
Problema sesizată

Sunt educatoare la Grupa Mica "Albinuțele", Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal Crai Nou Ploiești. Pentru buna desfășurare a activităților instructiv-educative, avem nevoie de mobilier adecvat vârstei preșcolarilor. Majoritatea au 3 ani, dar avem înscriși și copii mai mici, cu vârste cuprinse între 2,6 - 3 ani. În prezent, avem pătuțuri de lemn pliabile, vechi de peste 30 de ani. Mobilierul (măsuțe și scaunele) este vechi și neadecvat condițiilor actuale de pandemie. În acest context epidemiologic, clasa are nevoie de mobilier modular de plastic pentru o igienizare adecvată în scopul prevenirii și protecției preșcolarilor împotriva Sars Cov-2. Pentru confortul copiilor avem nevoie și de pătuțuri joase, rezistente, de plastic, cu saltele, pilote și lenjerii individuale. O altă necesitate este reprezentată de dulăpioarele individuale, in care fiecare preșcolar își la depozita in timpul programului petrecut la grădiniță: hăinuțele de strada, pijamalele, schimburi pentru interior și încălțămintea.

Demersuri realizate

S-a încercat schimbarea mobilierului vechi de câțiva ani, dar nu am reușit pentru că nu am găsit sponsori, iar bugetul unității este insuficient pentru achiziționarea acestor piese de mobilier. Au fost trimise adrese atât către ISJ cât și către Primărie pentru dotarea grupei, dar din cauza bugetului redus problema nu s-a rezolvat. În prezent, unitatea nu dispune de alte fonduri pentru achiziționarea de echipamente, mobilier (scaunele, măsuțe, dulăpioare, pătuțuri, saltele, lenjerii). De-a lungul timpului încercarea găsirii de sponsori a eșuat.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Gradinita cu Program Prelungit și Program Normal Crai Nou Ploiești
 • Localitatea Ploieşti
 • Persoana de contact: Dragomir Valentina
 • Telefon: 0760607834
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

Strada Bobâlna, Ploiești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .