• Elevi impactați: 55 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Primară Islaz, Ilfov
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
Boxe audio
Problema sesizată

Școala Primară Islaz este o școală mică din vecinătatea capitalei României, având un număr de aproximativ 55 elevi. Una dintre nevoile identificate de mine, în calitate de cadru didactic, este necesitatea dotării celor 5 săli de clasă cu 5 laptopuri, 5 videoproiectore, 5 perechi sisteme audio. In prezent în școală se folosește un videoproiector care este ,,plimbat" prin fiecare clasă și conectat la calculatoare cu unități centrale care sunt vechi și care nu permit instalarea de software nou, ceea ce îngreunează foarte mult desfășurarea în bune condiții a lecțiilor ce își propun integrarea tehnologică. Elevii sunt încântați de fiecare când cadrul didactic, mai rar ceea ce este drept din cauza dificultăților menționate mai sus și a consumului mare de timp, oferă conținut audio video în procesul de predare- învățare - evaluare.
Pentru a ne cunoaște vă las un articol de ziar online cu una dintre activitățile scoliit noastre: https://jurnaluldeilfov.ro/loc/scoala-primara-islaz/

Demersuri realizate

Școala Primară Islaz este o școală structură a Școlii gimnaziale Nr 1 Brănești, Ilfov. Consiliu local a contribuit și contribuie foarte mult la dezvoltarea celor aproximativ 10 unități de învățământ (grădinițe, școli, licee) de pe raza comunală a județului Ilfov. Solicitarea a fost făcută deja către consiliul local, dar și către conducerea U.I., părinți și acum pe HartaEdu.ro.

Detalii de contact
Localizare

Islaz, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .