• Elevi impactați: 135 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Romanu, Braila
 • Nevoi menționate: Echipamente sportive
Problema sesizată

Dispunem de o baza sportiva moderna in aer liber care compenseaza lipsa unei sali de sport, cu ajutorul căreia ne desfasuram activitatea scolara doar in coditii meteo favorabile.

Lipsa si necesitatea unor materiale sportive, in contextul actual, ingreuneaza desfasurarea si calitatea actului scolar. Pasionatii de badminton, tenis de masa si sah, nu dispun de materiale suficiente in cazul jocului de badminton si tenis de masa, ele lipsind cu desavarsire raportat la jocul mintii: sahul. 

In prezent concretizam activitatile noastre sub forma traseelor aplicativ-utilitare sau cu obstacole, precum si a jocurilor cu distantare. Din acest motiv, varietatea materialelor sportive necesare (și care lipsesc cu desăvârșire din școala noastră) se rezuma la:

- jaloane
- garduri atletism
- cercuri de gimnastica
- bare flexibile
- scarite de antrenament
- mingi medicinale

Dotarea actuala este minima si exploatata in beneficiul elevilor mei, dornici de sport și de miscare in general, pentru care ora de educatie fizica este o placere, dar si o necesitate.

Demersuri realizate

Am avut intotdeauna sustinerea conducerii scolii, privind achizitionarea de materiale sportive. Prin proiectul "Handbalul in scoli," cu implicarea Federatiei Romane de Handbal, am reusit achizitionarea de mingi de handbal, necesare actului educativ sportiv. De asemenea, cu ajutorul unor oameni inimosi, dedicati sportului si sustinerii acestuia, am aplicat si pentru Proiectul Rugby Tag in mediul rural.

Detalii de contact
Localizare

Strada Republicii 55, Comuna Romanu, Romanu, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .