• Elevi impactați: 115 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Nr 1 Maracineni - Sat Argeselu, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

Elevii clasei a VI-a isi doresc ore smart, ore in care sa se poata folosi cat mai mult un videoproiector. In acest fel procesul instructiv-educativ ar fi mult mai atractiv, copiii s-ar simti mai conectati si mai motivati sa participe, tehnologia noua fiindu-le familiara. In acelasi timp ar simti ca fac parte si ei dintre acei copii pentru care scoala a pasit in viitor. Ar scapa de stigmatul "scolii de la tara" acolo unde "mirosul de creta" nu a disparut. Pentru moment, un singur pas a putut fi facut. Cu ajutorul comitetului de parinti al scolii noastre, am reusit, in sfarsit, sa obtinem doua table magnetice. E un prim pas, absolut necesar si binevenit, dar mai avem mult pana sa reusim sa ne indeplinim obiectivul de a beneficia de ore smart. Daca am putea obtine un videoproiector si un laptop (chiar si second hand), noi ne angajam sa gasim resurse pentru a le putea instala (prize, suport, corp de mobilier). Orice ajutor ne poate duce mai aproape de visul unor copii deosebiti pentru care educatia nu este o activitate secundara a vietii lor ci, din contra, se straduiesc din rasputeri "sa tina pasul cu orasul".

Demersuri realizate

Inca de cand au venit copiii in clasa a V-a, prin intermediul profesorului diriginte, elevii au cerut ajutorul echipei manageriale pentru a schimba tabla neagra cu o tabla magnetica si implicit au cerut un laptop si un videoproiector pentru ca aceasta sa poata fi folosita. Din pacate cererile sistematice au ramas fara solutionare, exceptie facand inlocuirea tablelor negre cu unele magnetice. Unitatea scolara nu are resurse necesare pentru a dota clasele cu laptopuri si videoproiectoare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic Nr 1 Maracineni - Sat Argeselu, jud. Arges
 • Localitatea Argeselu
 • Persoana de contact: Barbulescu Ramona
 • Telefon: 0248278341
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: ramona barbulescu
Localizare

Calea Câmpulung 464, Mărăcineni 117450, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă