• Elevi impactați: 300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul National “Ion C. Bratianu”, Pitesti, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
un videoproiector, o imprimanta moderna si 20 calculatoare cu licenta Microsoft
Problema sesizată

Laboratorul de informatica este utilizat de catre elevii din liceu si clasele de gimnaziu la orele de informatica sau TIC, profil matematica-informatica sau intensiv informatica. Calculatoarele disponibile in acest moment sunt de generatie mai veche si rularea programelor se face cu greutate. Dotarea cu un videoproiector si o imprimanta moderna ar fi benefica, avand astfel posibilitatea prezentarii, unui numar mare de elevi, a lectiilor, cu un impact atractiv. Dotarea cu 20 de statii de lucru complete (unitate centrala, monitor si echipamente periferice), precum si licențe software aferente (Microsoft Windows&Microsoft) care să corespundă cerințelor programelor școlare, la disciplinele Informatică și TIC, ar asigura buna derulare a orelor practice pentru copii din unitatea noastra scolara. Toti elevii din liceul nostru au rezultate bune si foarte bune la examenele nationale, foarte multi sustin proba Ed din cadrul examenului de bacalaureat la informatica, iar un procent foarte mare de elevi urmeaza, dupa absolvirea liceului, cursurile unor universitati tehnice (inginerie si IT). Baza cunostintelor acumulate in decursul anilor de liceu depinde si de dotarea cu echipamente adecvate in laboratorul de informatica.

Demersuri realizate

Dotarile actuale s-au facut in urma cu ceva ani, pe baza sprijinului primit din partea conducerii unitatii. cu implicarea ISJ, atunci cand au existat programe nationale, de dotare scoli cu laboratoare complete. Aportul parintilor a fost foarte valoros, atunci cand s-a putut.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul National “Ion C. Bratianu”, Pitesti, jud. Arges
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Adrian Benghe
 • Telefon: 0740095106
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: adrian_benghe
Localizare

Strada Armand Călinescu 14, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă