• Elevi impactați: 76 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ SASCUT, structură SASCUT - SAT
 • Nevoi menționate: Echipamente de Laborator, Tablă interactivă
Problema sesizată

Sunt profesor de biologie și chimie la Școala Gimnazială Sascut - Sat, structură a Școlii Gimnaziale Sascut și -mi doresc să le pot oferi elevilor mei din clasele gimnaziale cele mai potrivite experiențe de învățare a acestor două discipline pe care le predau, într-un laborator echipat corespunzător.  Laboratorul ar avea mare nevoie de:

- o tablă interactivă în care pot fi proiectate, vizionate, realizate diferite experimente biologice și chimice; în care pot fi completate desene lacunare, evaluate rapid teme date, etc

- de microscoape de laborator (măcar unul, deoarece cele deținute sunt foarte vechi și uzate);

-   mobilier adecvat (cel existent este deteriorat);

Se știe că elevii sunt foarte receptivi  în participarea/realizarea activităților practice, de aceea îmi doresc să le pot deschide ușa spre descoperirea acestor discipline cu ajutorul acestei table interactive care le ridică gradul de atenție și implicare în realizarea unei învățări temeinice. Cu ajutorul acesteia, informația vine la pachet cu imagini specifice ceea ce ușurează înțelegerea logică a noțiunilor determinând creșterea capacității de învățare.

 

Demersuri realizate

Laboratorul a fost  amenajat acum trei ani și folosit ca LABORATOR DE ȘTIINȚE, pereții au fost pavoazați cu planșe realizate de mine și  împreună cu părinți binevoitori, care s-au oferit să ajute, am cumpărat draperii. 
Datorită pandemiei  și a spațiului generos pe care îl are, în ultimii doi ani laboratorul a funcționat  ca și sală de clasă pentru elevi.
Anul acesta școlar s-a reîntors la stadiul inițial și de aceea îmi doresc cu ardoare o îmbunătățire, o transformare într-un laborator în care elevii să fie stimulați vizual, auditiv, aplicativ și astfel, implicați în propria învățare.
La începutul acestui an școlar, conducerea a aprobat instalarea unui videoproiector și a unui ecran de proiecție care îmi sunt indispensabile în realizarea activităților didactice.

Detalii de contact
Localizare

Sascut Sat, com. Sascut, jud Bacău

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Spînu Robert
  mai 10, 2022 at 1:37 pm

  Susțin ca așa vreu

 • Almajanu Denisa
  mai 5, 2022 at 3:33 pm

  Sucees!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .