• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Scurtești comuna Vadu Pașii, județul Buzău,
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Solicităm ajutor pentru obținerea unei imprimante în sala de clasă pentru suplinirea lipsei de manuale și a auxiliarelor, la diferitele materii. Elevii sunt dornici să învețe, sunt mereu interesați în descoperirea de noi cunoștințe. Deseori, au nevoie de prezentare de proiecte, referate, eseuri, informații primite în timp util, iar imprimante îi va ajuta să rezolve imposibilitatea de a avea una acasă, părinții fiind preocupați de asigurarea celor necesare, însă nu au posibilitatea de a achiziționa și imprimantă. Profesorii apelează deseori la fișe de lucru, informații distribuite în clasă pe hârtie și în această situație, o imprimantă este necesară. Imprimanta este necesară și pentru decorul clasei, afișarea celor mai utile informații, distribuirea către părinți a informațiilor. La fel de util ar fi și un videoproiector. Este într-adevăr o altă mare necesitate pentru desfășurarea orelor.

Este atât de important pentru beneficiarii educaționali să aibă parte de cele necesare! Pentru unele școli aceste nevoi sunt firești, însă în mediul rural se acoperă prea greu aceste utilități, atât de esențiale. Rezultatele la învățătură cresc considerabil, atunci când elevii primesc sprijin substanțial, interesul lor este mai mare atunci când vin la școală cu plăcere, când le sunt asigurate materialele moderne, atractive, educative.

Demersuri realizate

Am solicitat imprimantă conducerii școlii, ne-a fost asigurată una în cancelarie, pentru toate clasele și toate cadrele didactice. Școala este subordonată primăriei, instituție care se preocupă să asigure cele necesare bunei desfășurări a procesului instructiv-educativ, însă nu poate asigura tot ce este semnalat.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Scurtești comuna Vadu Pașii, județul Buzău,
 • Localitatea Scurtesti
 • Persoana de contact: Rădulescu Alina
 • Telefon: 0742087400
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: AlinaRadulescu
Localizare

Str. Stadionului, Scurtești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , Aviroms Rent a Car SRL , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 300 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Profesor de la Școala din Scurtești, Buzău are nevoie de o imprimantă
  Despre intervenție:

  Compania Avis Budget a expediat Imprimanta Canon i-SENSYS MF6140dn (2014) direct către doamna profesor de limba și literatura română, Alina Rădulescu. Pe 20 octombrie, aceasta a instalat imprimanta în clasa la care este diriginte.

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .