• Elevi impactați: 23 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială"Costache Grigore Șuțu", Șuțești
 • Nevoi menționate: Kit-uri Educaționale, Materiale didactice
Problema sesizată

Grupa mijlocie B din cadrul Grădiniței cu program normal Șuțești este formată din 23 de preșcolari care au nevoie de materiale didactice.

Fiind o grădiniță din mediul rural în care situațiile financiare ale părinților sunt precare, ne confruntăm cu una din cele mai frecvente probleme din mediul rural, și anume lipsa materialelor didactice.

Cu ajutorul unui proiect la care am participat în anul școlar anterior am reușit să primim câteva cărți de povești, dar acestea nu au fost suficiente pentru a satisface curiozitatea preșcolarilor și dorința lor de învățare.

Îmi doresc să îi pot învăța și arătă cat mai multe lucruri practice deoarece spațiul educațional/grădinița este singurul loc în care se concretizează educația preșcolarilor.

Atragerea copiilor în grădinița este principalul meu obiectiv și consider că realizarea a cat mai multor activități practice, intuitive și demonstrative mă poate ajuta in realizarea obiectivului meu.
Ne-ar fi de mare ajutor planșe ilustrative în care copii sa poate vedea cu exactitate lucrurile,fenomenele și obiectele pe care le discutam și de asemenea și jocurile logice, de îmbinare ar fi un real ajutor.

Demersuri realizate

Am încercat sa atrag copiii la grădiniță prin participarea la diferite proiecte locale și naționale, prin realizarea diferitelor activități extracurriculare și prin implicarea părinților în activitățile grădiniței, cât de mult ne-a permis contextul pandemic.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială"Costache Grigore Șuțu", Șuțești
 • Localitatea Sutesti
 • Persoana de contact: Roșioru Ionela Geanina
 • Telefon: 0769684421
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Ionela R
Localizare

Comuna Șuțești, Brăila

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă