• Elevi impactați: 250 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Grădinița cu Program Prelungit "Sfântul Nicolae" Câmpulung, Argeș
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
5 table interactive
Problema sesizată

Tehnologia in școli ajută la indeplinirea obiectivelor legate de familiarizarea profesorilor și a preșcolarilor cu soluții de invațare performante. Acestea au capacitatea de a ușura procesul de predare-învațare-evaluare și de a-l face mai atractiv. Prin modernizare se întelege strict dotarea cu 5 table interactive a Grădiniței Sfântul Nicolae Campulung. Investiția nu presupune lucrari de constructii sau montaj.
Prin implementarea acestui proiect dorim sa contribuim la solutionarea unor probleme cu care se confrunta Gradinita cu Program Prelungit Sfantul Nicolae si anume lipsa unor table interactive . În momentul de fata nu dispunem de tehnologia necesară desfasurarii in condiții optime a procesului educațional. Pentru dotarea salilor de clasa, dar și pentru a oferi copiilor un cadru cat mai aproape de cel pe care alți colegi din alte orase il au deja.
Data fiind tehnologizarea din ultimii ani a procesului educațional și întrucat consideram ca toți copiii si cadrele didactice merita sa beneficieze de acces la mijloace informatice in scop de cercetare/educație atât de utile în contextul actual, solicităm sprijinul dumneavoastră, astfel încat gradinița noastră să poată beneficia de finanțare pentru acest proiect. Fiecare copil este o cauză specială, iar pentru fiecare dintre ei, noi depunem eforturi zilnic pentru a le da aripile de care au nevoie, pentru a-și îndeplini visurile.

Demersuri realizate

Prin acest proiect susținem incluziunea sociala a copiilor noștri beneficiari și ne dorim crearea, prin folosirea noilor tehnologii, a contextului unei dezvoltări armonioase a abilităților de viață. Totodată, cautam sa facilitam accesul la educație, neîngrădit de discrepanțele existente in acest moment intre grupul nostru țintă și copiii provenind din familii care nu intampină aceleași dificultăți.
Această necesitate este cunoscută de către reprezentanții primăriei. Am mai participat și în cadrul altor proiecte sperând să obținem o finanțare, însă fara succes.
Cu ajutorul profesorilor educatori, echipa noastră va desfăsura activități care să susțină acest scop. Deja fiecare sală de grupă deține câte un laptop pentru buna desfășurare a activității, însă nu este suficient la numărul mare de preșcolari din fiecare grupă (aprox.23-29).
Proiectul nostru îi vizează în aceeași masură și pe parinți și familia extinsă, întrucât pe de o parte copiii beneficiari vor disemina informația fraților lor, iar pe de alta parte, părinții se vor implica mai mult in viața școlară a copiilor și vor constientiza importanța educației. Ne dorim să crească stima de sine a copiilor, ceea ce va conduce la o mai bună conduită în raport cu procesul educațional, scaderea riscului de abandon școlar și creșterea gradului de incluziune socială.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Grădinița cu Program Prelungit "Sfântul Nicolae" Câmpulung, Argeș
 • Localitatea Campulung
 • Persoana de contact: ODOROAGĂ ANI GEORGIANA
 • Telefon: 0248511002
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: gppsfnicolae
Localizare

Strada Negru Vodă 139, Câmpulung, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă