• Elevi impactați: 26 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Orțișoara, structura Grădinița cu program normal Călacea
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Lucrez în învățământ de 7 ani și declar cu mâna pe suflet că îmi ador meseria cu toate neajunsurile ei. Pe parcursul celor 7 ani, grădinița a „suferit” schimbări majore. Cu ajutorul părinților, a autoritățile locale și a sponsorilor am făcut un loc minunat pentru preșcolari. Răsună sala de grupă de zâmbetele lor. Aș avea nevoie de o imprimantă multifuncțională color pentru Grădinița cu program Normal Călacea, grupa mixtă. Imprimanta pe care o am în acest moment la clasă este monocromă și are o vechime de 18 ani, sistemul de operare a laptopului nu o mai recunoaște și nu o mai pot folosi pentru listat ci doar pentru xerox. Deși internetul e plin de materiale gratuite și frumos colorate, eu nu le pot lista color, iar cele monocrome nu trezesc același interes copiilor. Pentru a scuti părinții de plata unor caiete auxiliare și pentru a-mi îmbunătăți procesul de predare-învățare, am nevoie de o imprimantă multifuncțională cu laser, color și de tuș. Aș fi recunoscătoare celor care doresc să ne ajute cu achiziționarea unei imprimante multifuncționale, iar bucuria copiilor va fi de nedescris la vederea fișelor de lucru frumos colorate.

Demersuri realizate

Mi-am achiziționat o imprimantă mică cu 200 de lei și 5 cartușe color din bani câștigați la un concurs, dar tușul se golește foarte repede, zilnic listând câte ceva. Problema este că am început să achiziționez cartuș din banii personali, pentru că nu avem buget pentru nimic. Un cartuș negru costă 65 de lei, iar unul color 90 de lei.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Orțișoara, structura Grădinița cu program normal Călacea
 • Localitatea Ortisoara
 • Persoana de contact: ROZSAS ALINA
 • Telefon: 0256233280
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: RozsasAlina
Localizare

Orțișoara 307305

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.