• Elevi impactați: 17 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Primară Launele de Jos
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
Ar fi util calculator, tabla magnetica/interctiva, carti si orice fel de materiale didactice care sa faciliteze procesul de invatare al elevilor.
Problema sesizată

La Școala Primară Lăunele de Jos, comuna Dănicei, județul Vâlcea (structura a Școlii Gimnaziale Udrești din aceeași localitate) învață în regim simultan 17 elevi din 5 clase (și un singur învățător), astfel:
clasa pregătitoare - 6 elevi
clasa întâi - 4 elevi
clada a II-a - 3 elevi
clasa a III-a - 1 elev
clasa a IV-a - 3 elevi.
În unitatea școlară nu există imprimantă/xerox, computer, videoproiector, tabla interactivă sau magnetică, material didactic este foarte puțin și acela care este, este vechi, deteriorat (cadrul didactic trebuie să procure din resurse proprii).
Elevii nu au acces la o bibliotecă dotată cu cărți potrivite nivelului lor de vârstă sau al intereselor lor, cărți care să le trezească interesul pentru lectură.
Unitatea școlară este conectată la internet.
În primul rând, am avea nevoie de o imprimantă și un videoproiector, pe care să le folosim la clasă.

Demersuri realizate

Sunt cadru didactic detasat si sunt in primul an de activitate la aceasta clasa/scoala. Scoala unde sunt titular(mediul urban), dispune de dotarile necesare pentru ca procesul educativ sa se realizeze cat mai usor și consider ca de aceleasi dotari si resurse ar trebui sa beneficieze si elevii din medii usor defavorizate.
S-a făcut solicitare catre conducerea unitatii „mama” si raspunsul primit a fost negativ, in lipsa de fonduri.

Detalii de contact
Localizare

44.92464783835865, 24.48359327614582

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă