• Elevi impactați: 27 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școală Gimnaziala "Mihai Drăgan" Bacau
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială "Mihai Drăgan" Bacău au nevoie de laptop la clasă!

Momentan avem la clasă un desktop împrumutat de la laboratorul AEL dar care funcționează foarte greu și care va trebui înapoiat. Sunt profesor de biologie și dirigintele clasei și, împreună, am stabilit că un laptop ne-ar folosi și la alte activități la biblioteca sau în laboratoarele scolii, mai ales pentru faptul că este un dispozitiv protabil! Menționez ca situația financiara e elevilor nu este una foarte bună, unii dintre ei nu au acasă un calculator pentru a putea lucra unele teme.

Avem în clasa un videoproiector și o imprimanta pe care am achizitionat-o din fonduri proprii, însă insuficiente pentru un calculator nou. Sunt elevi grijulii care folosesc cu atenție toate dotările clasei și vor fi foarte încântați dacă ar avea un laptop ce le va permite sa-si lucreze unele teme la informatica și la alte discipline care le solicita acest demers!

Demersuri realizate

Am dotat clasa cu videoproiector și imprimanta dar fondurile nu au fost suficiente și pentru un laptop! Aa am făcut demersuri către conducerea scolii care ne-a asigurat un desktop din laboratorul AEL, alt tip de calculator nefiind disponibil. Un alt proiect la care am participat a fost cel al asociatiei "Ateliere fără frontiere" prin care am primit calculatoare pentru elevii în situație de risc.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școală Gimnaziala "Mihai Drăgan" Bacau
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Chiriac Claudia
 • Telefon: 0721366204
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: ClaudiaBc
Localizare

Strada Logofăt Tăutu, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 22/10/2021, DELOITTE CONSULTANTA SRL , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 3.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială “Mihai Drăgan” Bacău au nevoie de laptop la clasă
  Despre intervenție:

  Laptop-ul este folosit în clasa a VI-a a Școlii Gimnaziale Mihai Drăgan din Bacău, de către toate cadrele didactice care lucrează cu elevii de aici. În fotografiile de mai jos am documentat prima utilizare a laptop-ului (conectat la videoproiector) la ora de biologie, susținută de doamna dirigintă a clasei:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .