• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:G.P.N GRESIA - STARCHIOJD
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
Masina de decupat
Problema sesizată

Imi doresc foarte mult echipamente cu care sa pot desfasura cat mai multe activitati atractive pentru prescolarii mei. In prezent detin un calculator, dar din pacate este foarte vechi si functioneaza doar cand vrea el. Imi doresc din suflet o tabla interactiva cu ajutorul careia as putea sa realizez activitati cat mai atractive cu prescolarii mei , de asemenea avem nevoie de o imprimanta color si de o masina de decupat deoarece ne-ar fi foarte utila in realizarea unor materiale didactice. La gradinita avem nevoie de multe materiale didactice , pentru fiecare prescolar de care eu nu dispun (litere, cifre, jetoane cu care copiii pot realiza multimi, anumite imagini in functie de anotimp, cu care noi desfasuram anumite joculete de tipul: "Eu spun una, tu spui multe!" "Alinta cuvantul!" "Formuleaza propozitii cu imaginea respectiva" etc.
Tin sa precizez ca prescolarii mei nu provin din familii cu situatii financiare bune, iar eu fac tot posibilul sa le ofer tot ce pot.

Demersuri realizate

Domnul director ne-a sprijinit intotdeauna, dar din pacate, echipamentele sunt vechi si cedeaza mereu. Cand s-a stricat celalalt calculator, domnul director a fost foarte receptiv si mi-a oferit un alt calculator, vechi, care nu functioneaza bine. Imprimanta este foarte veche si imi agata colile si mi le rupe.

Detalii de contact
Localizare

STARCHIOJD, PRAHOVA

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .