• Elevi impactați: 1198 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Național "Ion C. Bratianu", Pitești, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă
Problema sesizată

Colegiul IC Brătianu din Pitești este primul colegiu din județul Argeș, aceasta poziție fiind rezultată de performanțele elevilor săi. Dotările din laboratoarele de informatică sunt depășite din punct de vedere tehnic. Acest lucru s-a produs din cauza fondurilor reduse, primite de la Consiliul Local, pentru actualizarea computerelor, la un nivel cât de cât decent, raportat la cerințele actuale. S-au făcut deja multe eforturi pentru a ține pe o linie de plutire calculatoarele din laboratoare. Laboratorul Păun este unul dintre ele, fiind dotat cu 30 de calculatoare, ”ținute în viață” cu mari eforturi de către profesorii de informatică. Ar fi de mare ajutor un pachet de 30 de calculatoare cât de cât funcționale adaptate la nevoile curente unui sistem educațional performant si o imprimanta, având în vedere numărul mare de absolvenți ai colegiului, ce devin absolvenți ai Facultății de Automatică și a numeroșilor olimpici la informatică. Elevii ce folosesc aceste laboratoare sunt atât de liceu, cât și de gimnaziu. Absolvenții colegiului sunt eminenți.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Național "Ion C. Bratianu", Pitești, jud. Arges
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Răducu Serenela
 • Telefon: 0723501920
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: raducuserenela
Localizare

Strada Armand Călinescu 14, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .