• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul Teoretic "Nicolae Iorga"
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune
Problema sesizată

Sunt profesor Cilibiu Ramona, am o vechime de 28 ani in educatie, profesor titular din 1993, profesor la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din 1997, grad didactic I din 2004, si am nevoie de dotarea cabinetului de geografie cu mobilier modular.
Va scriu in calitate de profesor diriginte al clasei a IX a D din Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din Braila. Liceul nu a mai fost dotat din anul 2005 cu pupitre si scaune noi.
Elevii clasei a IX a D care invata in aceasta clasa zilnic trebuie sa beneficieze de mobilier nou. In contextul pandemiei nu intra nicio alta clasa, asa cum se obisnuia in mod normal.
Va rog daca se poate sa dotati acest cabinet cu scaune si pupitre noi, v-am fi recunoscatori, atat eu, cat mai ales elevii!
Nu am implicat deocamdata alte persoane, fostele clase pe care le am avut ca diriginta, faceau doar 2, 3 ore pe saptamana in acest cabinet.
Va multumim pentru oportunitatea oferita si va asteptam cu nerabdare la noi in liceu!

Demersuri realizate

Nu am implicat alti actori, nici institutii, nici persoane, nici ISJ, desi am facut parte din echipa.
La fostele clase unde am fost profesor diriginte, nu am putut sa apelez intrucat elevii invatau doar 2, 3 ore saptamanal in cabinet, deoarece cabinetul era utilizat de toti elevii claselor la care predam.

Detalii de contact
Localizare

Strada Radu S. Campiniu 4, Brăila, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .