• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială Ardusat Maramureș
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Bună ziua!.Numele meu este Vlad Costin Anamaria,învățătoare titulară la Școala Gimnazială Ardusat din județul Maramureș.
În anul școlar 2021/2022, am sub aripa mea elevii Clasei Pregătitoare B.
Am vrea să avem în sala de clasă o tablă interactivă, echipată cu videoproiector, care sa ne facă munca mai ușoară. Ne-ar face plăcere să putem vizualiza poveștile și explicațiile la un videoproiector, să putem folosi o tablă interactivă pe parcursul procesului instructiv educativ.
Am fost detașată trei ani școlari la o școală din mediul urban, unde am beneficiat de aceste resurse atât de utile și benefice pentru a ușura procesul instructiv educativ. Copiii sunt mult mai atenți și receptivi atunci când beneficează de aceste resurse educaționale, lecțiile sunt mai atractive pentru ei. M-am reîntors la școala in care sunt titulară, gândindu-mâ ce bine ar fi dacă și elevii de la țară ar putea beneficia de aceste oportunițăți.
Speranța mea și a buburuzelor mele este la dumneavoastră, cei care vă implicați și doriți să ajutați și școlile mai puțin norocoase.

Demersuri realizate

La nivelul școlii s-a lansat un proiect către autoritățile județene pentru a ne sprijinii în achiziționarea la nivel de școală a acestor dispozitive atât de necesare în procesul instructiv educativ,dar fără succes până in acest moment.
Mergând pe principiul ajută-te singur am hotărât să vă scriu,pentru câ doresc să am în clasă un videoproiector și o tablă inteligentă.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală nr.335 Ardusat România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .