• Elevi impactați: 16 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Sub control
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICU ENEA BACAU
 • Nevoi menționate: Cărți & Manuale Școlare, Dulapuri & rafturi
Alte nevoi ale clasei
fotolii tip puf/pernute/scaunele/bancute
Problema sesizată

Suntem o clasa de fluturasi inimosi care iubim cititul iar impreuna cu doamna noastra invatatoare ne dorim sa amenajam cel mai frumos colt de lectura. Avand in vedere ca suntem in clasa I, consideram ca dezvoltarea competentelor pentru lectura sunt foarte importante si tocmai de aceea ne dorim sa avem un spatiu cat mai atractiv si prietenos pentru a dezvolta aceste competente iar pentru aceasta am avea nevoie de rafturi/polite pentru aranjarea cartilor, fotolii tip puf/pernute/scaunele/bancute si carti specifice vartsei. In acest moment nu avem decat niste bucati de covorase tip puzzle din spuma pe care ne asezam atunci cand desfasuram ora de lectura sau orice alta activitate asemanatoare.
Ne dorim ca povestea noastra sa nu se termine doar ca un vis trecator ci, impreuna, sa pune piatra de temelie in educatia si dezvoltarea elevilor clasei I de la Scoala Gimnaziala Nicu Enea ,stiind ca odata format gustul pentru lectura se poate transforma intr-o adevarata pasiune iar acaesta pasiune se poate impleti armonios cu pasiunea pentru studiu.

Demersuri realizate

In prima etapa am incercat sa achizitionam materialele necesare din bugetul scolii dar acesta fiind mic si limitat iar prioritatile principale fiind altele mult mai importante, am renuntat la idee si am cerut ajutorul parintilor pentru a duce la bun sfarsit aceasta dorinta. Avand un numar mic de elevi in clasa si parinti cu posibilitati materiale reduse, am constatat ca nici aceasta cale nu ne poate duce acolo unde ne dorim si am incercat sa gasim sponsori care pana in acest moment inca nu au aparut. Din bugetul personal am achizitionat acele puzzle-uri pe care le folosim in acest moment pentru a face diferita si mai relaxanta ora si intreaga activitate.

Detalii de contact
Localizare

Calea Romanului 144, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .