• Elevi impactați: 80 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială "Ion Grigoroiu"
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

Clasele nu sunt dotale cu material digital, respectiv laptop și videoproiectoare. Lipsa acestora determina cadrele didactice să aducă dispozitivele personale daca doresc sa realizeze o lecție atractiva. In prezent, unii profesori apelează la telefoanele elevilor pentru a urmări un material la ora. In dotarea școlii este un videoproiector și un panou clasic, dar de acest bun nu se pot folosi toți profesorii decât pe rand. Dotarea fiecărei clase cu dispozitivele amintite ar creste calitatea procesului de predare-invatare-evaluare și prestigiul școlii, având în vedere că mulți copii din localitate fac naveta la școlile din cel mai apropiat oraș care se afla la 10 km distanta, adică Târgu Jiu. De asemenea, dispozitivele solicitate permit dezvoltarea competențelor digitale cerute atât de stringent in societatea de azi, iar părinții ar avea mai multa aplecare către școala din localitate. Deținerea materialelor solicitate ar permite chiar lecții online și proiecte naționale și internaționale. De exemplu, este programată o activitate de acest gen in luna ianuarie 2022 coordonată de către mine. Această acțiune implică sa aduc de acasă laptopul, in condițiile in care fac naveta și nu conduc mașina personală. Consider că prezența dispozitivelor in școala ar fi ușurat tot efortul.

Demersuri realizate

Am înțeles că a fost atenționată Primăria comunei Lelești de nevoia acestei achiziții, dar fondurile și prioritățile acesteia nu au dovedit că pot rezolva problema. Nu cunosc alte demersuri, întrucât sunt privata de unele informații prin natura faptului că predau in doua unități de învățământ, iar în școala prezentata merg doar de doua ori pe săptămână.

Detalii de contact
Localizare

Comuna Leleşti, Sat Leleşti, Jud. Gorj

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .