• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” Comănești
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Videoproiector
Problema sesizată

Clasa Steluțelor este de fapt Clasa Pregătitoare D de la  Școala Gimnazială Comănești care își dorește să aibă parte de activități educative cât mai atractive. Aceste lucruri nu se pot realiza fără un videoproiector și o imprimantă, atât de necesară deoarece zilnic imprimăm fișe de lucru pentru cei 22 de elevi ai clasei. Steluțele mele vin cu drag la ore dar un video proiector la clasă ne-ar face mai fericiți și să eficientizăm procesul de învățare.

Dezvoltarea rapidă din ultimii ani a tehnologiilor informaționale și a platformelor online de învățare poate conduce la includerea acestora în procesul de predare pentru a fi utlizate în mod eficient de către profesori dar și de către elevi, pentru punerea în valoare a abilităților practice dar și pentru a-și promova propriile rezultate ale învățării. Elevii ar trebui să fie pregătiți să gândească profund și bine, astel încât să aibă șansa de a deveni inovatori, educatori, cercetători și lideri care pot rezolva cele mai presante provocări cu care se confruntă națiunea noastră. Elevii nu au acces  deseori la
oportunități de învățare de calitate. Învăţarea centrată pe elev reprezintă o abordare care presupune un stil de învăţare activ prin integrarea în programele de învăţare ale platformelor și laboratoarelor online în funcţie de
stilurile de învăţare ale elevilor și de tipurile de inteligenţă ale acestora. Elevul trebuie să fie implicat în procesul propriei educaţii și trebuie să devină responsabil pentru progresele pe care le face.

Demersuri realizate

Școala noastră dispune de rețea de internet, dar aparatura este insuficientă deoarece de la an la an populația școlară este în creștere. Anul acesta școlar sunt patru clase de pregătitoare și doar două videoproiectoare, ceea ce duce la un disconfort din partea cadrelor didactice. La clasa pregătitoare D doamna învățătoare folosește laptopul personal dar ar avea nevoie de un videoproiector și o imprimantă a clasei.

Detalii de contact
Localizare

Strada Speranței 11, Comănești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă