• Elevi impactați: 12 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC CAROL I
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
Tabla interactiva smart
Problema sesizată

In activitatea didactica  este foarte importanta impletirea mijloacelor moderne cu cele clasice care se completeaza unele pe cealalte, dar si priceperea cadrului didactic in ceea ce  inseamna metode moderne si tehnologie. Utilizarea tehnologiei in procesul instructiv - educativ a devenit o necesitate, dar si o incercare de adaptare la noile cerinte ale societatii si ale elevilor.

O tabla interactiva smart ar fi foarte utila pentru clasa deoarece, prin prezentarea diferitelor softuri educationale, activitatea didactica devine mai atractiva si stimuleaza curiozitatea elevilor. Softurile educationale care pot fi prezentate cu ajutorul unei table interactive  smart pot constitui varful piramidei care are la baza informatiile transmise de manualele scolare.
Nu putem spune ca nu avem tabla în clasa dar avem în majoritatea claselor tipul acela vechi de table pe care scriem cu creta si pentru o mare parte dintre noi nu ar fi o problema dar am elevi interesați sa învețe și activi atunci când trebuie sa iasă la tabla dar alergici la praf și polen. Nu pot sa nu le satisfac dorința de a-și expune si ei cunoștințele pe tabla în fata clasei dar în același timp îmi este și teama de reacțiile pe care le vor avea chiar dacă sunt sub tratament.
Pentru a evita problemele de acest gen am mai folosit flip- chatul dar este foarte greu deoarece are dimensiune mica și nu poți expune prea mult din conținut.

Demersuri realizate

Aruncati in spiritul tehnologiei datorita pandemiei care ne-a dus la invatare on-line ne-am dat seama cat de important este sa avem dispozitivele necesare desfasurarii acestor activitati. Pentru acest lucru am incercat sa atragem diferiti sponsori prin organizarea unui program artistic dedicat Nasteri Domnului pe care sa-l desfasuram la Caminul Cultural din localitate elevii fiind foarte incantati de aceasta activitate sperand ca vor strange fondurile necesare pt achizitionarea  de instrumente digitale.

Totul a devenit un vis care nu s-a implinit datorita faptului ca totul a fost pus sub restrictii datorita procentului mare de infectati cu virusul SARS-COV2. Elevi spera si acum ca totul va reveni la normal pentru asi putea achizitiona cele propuse atat ei cat si doamna invatatoare in cadrul activitatilor de la clasa.

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 377, Teșila, România

59 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

59 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Cordos Alexandra
  mai 9, 2022 at 8:50 pm

  Va susțin deoarece clasa a 3 a are nevoie de susținere si atentie !

 • Cordos Sara Andreea
  mai 9, 2022 at 7:43 pm

  Clasa a-III-a are nevoie de mai multă susținere!

 • Balan Sonia
  mai 9, 2022 at 6:14 pm

  Orele pot deveni mai atractive.

 • Mușat Magdalena
  mai 7, 2022 at 6:06 pm

  Asigura eficacitatea înțelegerii materialul din clasa.

 • Jitaru Andreea Loredana
  mai 7, 2022 at 8:35 am

  Orice copil are dreptul la educatie si tehnologie

 • Șuteu Laura
  mai 7, 2022 at 7:45 am

  Susțin acest proiect pentru că aveți inițiativa și curaj!

 • Piele Alexandru-Mihail
  mai 6, 2022 at 9:55 pm

  Consider ca este o dotare necesară pentru evoluția in educația viitoarelor generații de copii.

 • Marin Viorica
  mai 6, 2022 at 8:43 pm

  Va sustin deoarece stiu ca aveti nevoie de aceasta tabla care va va ajuta sa intelegeti si sa va insusiti mai bine cunostintele la disciplinile de inv.

 • Stancu Daniel Ion
  mai 6, 2022 at 3:58 pm

  Acesta școală are nevoie de tehnologie!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .