• Elevi impactați: 19 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
  • Urgența alertei: Moderata
  • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
  • Nevoi menționate: Dulapuri & rafturi, Videoproiector
Problema sesizată

Clasa a VI-a de la Scoala Gimnaziala Nicolae Bogdan Vascau este alcatuita din 19 elevi. Acestia sunt talentati, foarte harnici si silitori si isi doresc sa invete cat mai mult. Anul trecut elevii au adunat bani pentru a-si achizitiona o tabla magnetica deoarece tabla din clasa lor era foarte veche si nu se putea descifra scrisul pe ea. Elevii isi doresc sa aiba si un dulap in clasa unde sa isi poata depozita unele materiale didactice sau sa isi lase lucrurile. Doamna diriginta a achizitionat din bani proprii un dulap mai mic pe care intentioneaza sa il foloseasca pe post de minibiblioteca, dar ar fi de folos inca un dulap pentru ca toata clasa sa aiba un loc unde sa isi puna lucrurile. La inceput de an scolar s-a incercat achizitionarea unui dulap dar fara succes. Ne dorim sa avem un mobilier simplu, un dulap in care sa ne depozitam lucrurile, iar clasa noastra sa arate ca o clasa din secolul 21. Elevii nostri merita sa aiba cele mai bune conditii si un dulap este ceea ce au nevoie in acest moment.

Demersuri realizate

In directia solutionarii acestui demers s-a incercat achizitionarea unui dulap dar fara succes. Doamna diriginta a cumparat un dulap mai mic pe care il folosesc ca minibiblioteca. Vechile dulapuri au fost aruncate pentru ca era intr-o stare deplorabila.

Detalii de contact
Localizare

Strada Crinului 2, Vaşcău, Bihor County, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Daria
    mai 10, 2022 at 9:21 pm

    Susțin

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .