• Elevi impactați: 26 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu, Școală profesională
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Colegiul National "Unirea"
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Tablă interactivă
Problema sesizată

Din colectivul clasei a IX-a, profil Filologie - Bilingv Engleză fac parte un nr. de 26 de elevi. Din păcate spațiul colegiului nostru nu este foarte mare și fiind o clădire retrocedată investițile sunt limitate. Ca urmare elevii își desfășoară orele în mansardă unde beneficiează de o sală de clasă minusculă. Din cauza configurării spațiului și a imposibilității de a se face modificări, clasa ar avea nevoie de un display interactiv. Sala nu permite montarea unei table normale și totodată și a unui dispozitiv de proiectare din cauza spațiului limita, a pereților înclinați și a stâlpilor de susținere existenti în sală. De aceea înlocuirea tablei vechi cu un display interactiv ar fi solutia ideală, deoarece ar facilita atât procesul de predare cât și cel de învățare, materialele didactice digitale fiind ultilizate cu precădere. Totodată ar fi util și iun laptop pentru a putea fi folosit împreună cu display-ul în caz de nevoie.
Link Display : https://tehnicavizuala.ro/tv-display-accesorii/displayuri-touchscreen/display-led-65-cu-touch-4k-business-educational-cu-android-donview-ds-65iwms-l05a?zenid=73u50bhcp7tor16tigg7dbo2gb00lf4s
Link laptop: https://www.flanco.ro/laptop-lenovo-thinkbook-15-g2-intel-core-i5-1135g7-8gb-ddr4-ssd-256gb-intel-iris-xe-graphics-free-dos.html

Demersuri realizate

S-a încercat atragerea de fonduri prin sponsorizări, dar fără succes. Primăria mai acordă ocazional echipamente necesare, 1- 2 per unitate școlară, așadar de regulă aceste echipamente sunt folosite pentru sălile mai mari și mai numeroase. Alte demersuri nu au fost realizate până în acest moment.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul National "Unirea"
 • Localitatea Targu Mures
 • Persoana de contact: Tunde Pintilie
 • Telefon: 0365882779
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: TundePintilie
Localizare

Strada Mihai Viteazul 17, Târgu Mureș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Mures sau din regiunea Transilvania.