• Elevi impactați: 33 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Național Pedagogic Ștefan cel Mare
 • Nevoi menționate: Materiale didactice, Tablă interactivă
Problema sesizată

Colegiul Național Pedagogic Ștefan cel Mare din Bacău are nevoie de sistem audio pentru tabla interactivă!

Tot prin intermediul asociației NARADA am intrat, acum câteva luni, în posesia unei table smart (IQboard Expert UST 83), care a animat extraordinar orele noastre de curs, crescând entuziasmul participării în cadrul activităților. Am dezvoltat diverse aplicații pe site-uri de specialitate, iar smartboard-ul a devenit rapid prietena tuturor copiilor. Pachetul însă nu conține sistemul audio.

Ne-ar fi de mare ajutor acestea, întrucât nu putem să folosim toate aplicațiile care implică sunet (de exemplu, vizionarea filmulețelor din manualele digitale folosite la clasă, alte filme educative etc.). Această tablă ne-ar ajuta foarte mult și în cadrul orelor de Muzică și mișcare. Deoarece ne desfășurăm activitatea în cadrul unei școli de aplicație, integrarea acestui mijloc de învățământ în cadrul orei contribuie foarte mult și la formarea viitoarelor cadre didactice care fac practică de specialitate în clasa noastră. Sperăm, așadar, ca problema noastră să își găsească rezolvare cât mai curând. Cu această ocazie, vă mulțumim în mod anticipat pentru disponibilitatea de a ne ajuta!

Demersuri realizate

Nu am întreprins concret nicio acțiune pentru în vederea rezolvării problemei, pentru că ar fi trebuit să apelez la „ajutorul” părinților, acțiune care, mai ales acum, în vremuri greu încercate, nu mi s-a părut potrivită. Ne este destul de greu, fără această platformă, să promovăm problema noastră, care ar completa minunat desfășurarea procesului instructiv-educativ.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Național Pedagogic Ștefan cel Mare
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Gurin Ion
 • Telefon: 0742054303
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: ionutgurin
Localizare

Strada Spiru Haret nr.6, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 778 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Colegiul Național Pedagogic Ștefan cel Mare din Bacău are nevoie de sistem audio
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .