• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu" Cornu, județul Prahova
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune
Problema sesizată

Am preluat clasa la începutul acestui an școlar, o clasă cu elevi silitori, cu rezultate foarte bune la învățătură și cu premii obținute la concursurile școlare. Clasa a V-a de la Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu” Cornu , are nevoie de bănci și de scaune pentru amenajarea unui spațiu de învățare atractiv. Prin forțe proprii am reușit să amenajez sala de clasă dar băncile și scaunele existente sunt vechi, rupte și nu asigură o poziție corectă de așezare și scriere. Pentru o mai bună desfășurare a activității și mai ales pentru sănătatea copiilor și evitarea unor probleme de sănătate viitoare avem nevoie de 20 de bănci individuale și 20 de scaune în care elevii să stea confortabil și cu plăcere, să aibă o poziție corectă la scris, astfel timpul petrecut în clasă să fie o plăcere. Băncile noi și scaunele ar înfrumuseța și mai mult sala de clasă pe care o îngrijesc cu mare drag.
Aș vrea ca sala de clasă să devină pentru ei un mediu inovativ și modern, oferindu-le o șansă la dezvoltarea personală pe cât mai multe planuri.

Demersuri realizate

Dat fiind faptul că am venit recent în această școala, nu cunosc exact toate dotările care s-au făcut în timp în această sală de clasă. Dar pot să vă spun ceea ce am încercat și încerc eu să fac. În primul rând, am încercat să amenajez prin forțe proprii sala de clasă cu material didactic atractiv, astfel încât elevii să nu observe așa ușor mediul neprielnic în care învață. Am aflat că autoritățile locale își doresc să sprijine modernizarea școlii dar până acum s-au folosit fondurile pentru reabilitarea clădirii, construcția grupurilor sanitare în interiorul clădirii și construcția unei grădinițe cu program prelungit care a fost dată în folosință la începutul acestui an școlar.
Împreună cu părinții am reușit să reparăm o parte din mobilier și cu ajutorul lor am achiziționat două dulapuri în care elevii iși păstrează materialele didactice. Părinții elevilor au venituri mici pentru a putea achiziționa băncile și scaunele necesare bunei desfășurări a procesului instructiv-educativ.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ,,Prof. Cristea Stănescu" Cornu, județul Prahova
 • Localitatea Cornu De Jos, Cornu
 • Persoana de contact: Crăcan Anda
 • Telefon: 0723278313
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Profa 2021
Localizare

Cornu de Jos 107175, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Prahova sau din regiunea Muntenia.