• Elevi impactați: 110 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul de Arta
Alte nevoi ale clasei
Bănci și scaune
Problema sesizată

Elevii claselor primare de la Liceul de Artă din Sibiu au nevoie de bănci și scaune!

Liceul de Arta din Sibiu își desfășoară activitatea intr-o clădire veche, revendicata și urmează sa ne mutam din locația actuala însă nu se știe când . In ultimii 30 de ani nu s-au achiziționat bănci și scaune noi pentru elevii din ciclul primar. Singura achiziție a fost făcută in 2013 când a debutat clasa pregătitoare, ocazie cu care a fost achiziționat un singur set de bănci dedicate ciclului primar. In rest un părinte a mai achiziționat un set strict pentru clasa unde invata copilul lui.

Ne rămân însă 2 clase une mobilierul are o vechime de 30 de ani. Am avea nevoie de încă doua seturi noi (60 de bănci + scaune; 1 set = 30 de bănci + scaune) astfel încât toți elevii ciclului primar sa beneficieze de mobilier reglabil in funcție de înălțimea elevului.

Demersuri realizate

Pana acum s-a achiziționat de către școala in 2013 un set de bănci pentru clasa pregătitoare . Doi ani mai târziu un părinte a mai achiziționat un set de bănci pentru clasa in care invata copilul dânsului. Ne-ar mai trebui 2 de seturi a câte 30 de bănci și scaune pentru 2 clase. In prezent utilizam bănci vechi de 30 de ani, cu înălțime fixa și scaune la fel care in anumiți ani sunt prea înalte iar in alti ani prea mici pentru elevi afectând postura corecta a elevilor.

Detalii de contact
Localizare

Strada Alexandru Odobescu, Sibiu, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .