• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Traian
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Dulapuri & rafturi
Alte nevoi ale clasei
Tablă albă.
Problema sesizată

Sunt profesor de limba engleză în cadrul acestei școli. Băiețelul meu este elev în clasa lB în aceeași instituție în care eu predau. Îndrăznesc să semnalez și eu o alertă referitoare la aspectul acestei săli de clasă, mai exact la mobilierul, parchetul și cele două table existente aici. Am observat, la ședința cu părinții, că acestea sunt vechi, deteriorate și nepotrivite pentru copii. Fotografiile pe care le-am făcut, deși nu foarte multe, sunt relevante. Elevii se pot răni în aceste bănci din care sunt rupte bucăți de lemn, iar tablele sunt foarte uzate și abia dacă mai pot fi șterse. Știm că locul în care copiii învață ar trebui să fie unul plăcut, primitor și cald, care să-i atragă. Îmi doresc foarte mult ca acești copii să primească o atmosferă propice studiului, iar ei, la rândul lor, să dea rezultate pe măsură. Copiilor le place să vină într-o clasă frumoasă și să aibă grijă de lucrurile din ea, lucru pe care îl știu din discuțiile cu elevii mei. Eu cred că niște dulăpioare suspendate ar crea mai mult spatiu in clasă. În ceea ce privește mobilierul, unul modular ar fi potrivit pentru vârsta elevilor care învață în această clasă (lB și VB), pentru că se poate face o amenajare eficientă a spațiului în funcție de tipurile lecțiilor, motivându-i pe elevi să învețe și să participe la diverse activități care le pot dezvolta imaginația (ex. joc de rol, teatru, etc.).

Demersuri realizate

Întrucât este primul meu an în această școală, nu pot spune nimic în acest sens. La ședința cu părinții, aceștia și-au exprimat dorința de a face ceva, de a schimba aspectul acestei clase. Este, probabil, foarte greu ca părinții copiilor din cele două clase să comunice, coopereze și să ajungă la un rezultat favorabil, mai ales în cazul în care unii dintre aceștia nu au posibilitatea de a contribui. Astfel, până acum, nu s-a întâmplat nimic efectiv în favoarea elevilor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Traian
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Stoian Grațiela
 • Telefon: 0746086738
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Gratiela
Localizare

Strada Traian 35, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă