• Elevi impactați: 28 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Sub control
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Dacia
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Tablă interactivă
Problema sesizată

Ma numesc Emanuela Patrichi si sunt profesor pentru invatamantul primar. Ma cunoasteti poate de pe blogul meu de scoala EmaLaScoala.

Am anul acesta clasa a doua. Avem nevoie de o tabla interactiva si de un laptop de actualitate. Avem o tabla care a ramas de la generatia trecuta de elevi (a fost achizitionata din donatii), dar e veche, s-a perimat, functia touch nu mai functioneaza. Laptopul este si el imbatranit. Folosesc la activitatile mele de la clasa multe aplicatii care sa faciliteze invatarea. Scriu pe blogul meu si recomand si colegilor din tara aplicatii pe care le folosesc si care mi se par interesante. Acum imi e tot mai greu sa accesez la clasa aplicatiile si jocurile, deoarece tabla nu mai functioneaza. Cand am un joc, copiii nu mai pot apasa direct pe tabla, ei trebuie sa rezolve jocul stand la laptopul meu.

Am primit de la scoala un videoproiector nou, insa nu ne ajuta, trebuie sa inlocuiesc tabla si laptopul. Copiii acestei generatii au nevoie si de aceasta abordare la clasa. Mai mult, jocurile interactive ii ajuta mult si pe copiii cu cerinte educationale speciale pe care ii am in clasa, ei sunt mai atrasi de astfel de activitati si invata mai usor in acest fel.

Demersuri realizate

Am incercat sa inlocuiesc tabla interactiva actuala cu una noua. In acest sens am depus in 2020 la primarie o cerere prin care am rugat sa ne includa in planul de investitii cu o tabla interactiva noua. Cererea nu a fost rezolvata, asa ca in acest an, 2021, am depus o noua cerere care nu a fost nici ea solutionata favorabil.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Dacia
 • Localitatea Targu Mures
 • Persoana de contact: Patrichi Emanuela
 • Telefon: 0365730933
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: EmaPatrichi
Localizare

Strada Panseluțelor, Târgu Mureș, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă