• Elevi impactați: 80 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Sascut
 • Nevoi menționate: Kit-uri Educaționale
Problema sesizată

Profesor de matematică din Sascut are nevoie de corpuri geometrice transparente!

Geometrie este o ramură a matematicii care dă multe bătăi de cap elevilor. Când vorbim de geometria în spațiu, lucrurile se complică și mai mult. E adevărat că elevii au acum acces la aplicații diverse, la prezentări 3D, dar analiza corului geometric se face prin vizualizare, atingere, identificarea elementelor specifice fiecărui corp (cub , paralelipped dreptunghic, prisme triunghiulare, patrulatere, hexagonale, piramide, trunchiuri de piramidă, cilindru, con, trunchi de con, sferă). Mai specific, am nevoie de corpuri geometrice de o dimensiune minimă de 30-40 cm trasparente, cu secțiuni interioare.

Aceste corpuri ar ajuta mult elevii, mai ales pe cei de clasa a VIII-a care ar fi mai bine pregătiți pentru probele de la Evaluarea Națională. Am putea vizualiza secțiuni în aceste corpuri, am observa cum se mărește înălțimea unui lichid dintr-un corp când scufundă  alte corpuri mai mici.

M-ar bucura enorm ajutorul cuiva pentru a achiziționa aceste corpuri!

Demersuri realizate

Am implicat elevii mei în confecționare unor corpuri din diverse materiale lemn, pvc, carton în cadrul orelor de Matematica în viața cotidiană - disciplină opțională. Materialele fiind opace nu ne permit vizualizarea interiorului.

Am achiziționat prin contribuția părinților unele truse ce conțin corpuri,dar sunt foarte mici ca dimensiune. Ne pot ajuta doar în exerciții de identificare și recunoaștere a corpurilor ce trebuiesc  studiate.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală, Sascut 607520, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 19/11/2021, ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 549 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Profesor de matematică din Sascut are nevoie de corpuri geometrice transparente
  Despre intervenție:

  Asociația Educația Te Face Mare a contactat-o pe doamna prefesor Botezatu Nadia și a achiziționat corpurile geometrice necesare. Acestea sunt fabricate din Plexiglas în format 3D, transparente și cu secțiune pe înălțime.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .