• Elevi impactați: 19 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Sf. Trei Ierarhi”
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Începând cu acest an școlar sunt învățătoare la clasa a III-a B, dar din păcate sunt al patrulea cadru didactic pentru elevii mei. La nivelul clasei, beneficiez de un laptop al școlii, însă mi-aș dori pentru acești copii un videoproiector și o tablă interactivă. Consider că mi -ar fi de un real folos aceste instrumente pentru a transforma orele ce par de multe ori plictisitoare într-o experiență interactivă, la care sigur toți elevii vor dori să participe (colectivul clasei este format din copii cu nevoi educaționale diverse, așa că lucrez diferențiat).
Folosindu-mă de experiența acumulată în 23 de ani, pot face lecții atractive și fără aceste materiale, dar consider benefic aportul acestor dispozitive, deoarece și elevii mei pot avea șansa de a cunoaște multe dintre avantajele resurselor digitale actuale.
Copiii sunt încântați ori ce câte ori folosesc în procesul instructiv- educativ o aplicație sau o platformă. Un videoproiector și o tablă interactivă funcționale ar aduce plus valoare muncii noastre la clasă și ar crește nivelul de motivație al elevilor, care a scăzut considerabil cel puțin în ultimii doi ani.

Demersuri realizate

În cercul de cunoștințe am provomat această nevoie a noastră, însă niciuna dintre promisiuni nu s-a îndeplinit până acum, iar la nivelul școlii nu suntem singura clasă în situația descrisă. Îmi doresc să fim o școală în acord cu cerințele actuale, iar procesul de modernizare poate începe acordându-ne o șansă. Mulțumim!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”Sf. Trei Ierarhi”
 • Localitatea Hanu Conachi
 • Persoana de contact: IONIȚĂ TITIANA - CARMEN
 • Telefon: 0752201241
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Carmen29
Localizare

Hanu Conachi, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Galați sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica